Advert
Advert
en iyi casino siteleri

ESEV’İN GURURU GENÇLER TOPLANTIDA BULUŞTU

Esenler Belediyesi Sanat Evi (ESEV)’nden başarıyla mezun olan öğrenciler, düzenlenen toplantıda bir araya geldi. Sektörde başarılı çalışmalara imza atan gençler, geleceğe yönelik planlarını ve başarı hikâyelerini arkadaşlarıyla paylaştı.

ESEV’İN GURURU GENÇLER TOPLANTIDA BULUŞTU
ESEV’İN GURURU GENÇLER TOPLANTIDA BULUŞTU Anadolu Havadis

Esenler Belediyesi Sanat Evi (ESEV) bünyesinde konservatuvar hazırlık kurslarından mezun olan öğrenciler, düzenlenen toplantıda bir araya geldi. 15 Temmuz Millet Bahçesi’nde gerçekleşen buluşma, ESEV Genel Sanat Koordinatörü Abdülbaki Kömür, Esenler Belediyesi Kültür İşleri Müdürü Hüseyin Cerrahoğlu, ESEV eğitmenlerinden Ekrem Pehlivanoğlu ve Erdal Şahin ile öğrencilerin katılımıyla gerçekleşti.

MESLEKLERİNİ İCRA EDİYORLAR

Esenler belediyesi (ESEV) her yıl sayısız öğrenci mezun etmeye ve sanatla bütünleşen bir kent kültürü oluşturmaya devam ediyor. ESEV tarafından düzenlenen konservatuvara hazırlık eğitimi beş yılı geride bıraktı. Bu beş yıl içinde eğitimini başarıyla tamamlayan konservatuvar ve Güzel Sanat Liselerini kazanan 108 öğrenci ise düzenlenen buluşmada birbirleriyle tecrübelerini paylaştı. ESEV’ in desteğiyle sektöre kazandırılan öğrenciler, birçok yerde sahne alıp mesleklerini icra ettiklerini aktardı.

BAŞARI HİKÂYELERİ YAZMAYA DEVAM EDECEĞİZ

Esenler Belediyesi ev sahipliğinde düzenlenen davette sanata ilgi duyan gençlerle bir araya gelen ve konservatuvar alanında eğitim veren müzisyen Ekrem Pehlivanoğlu “ Yaklaşık beş yıldır yoğun bir tempo ile çalıştığımız konservatuvar hazırlık derslerimizin neticesinde birçok başarı hikâyesine imza attık. Bu süreci farklı bir boyuta taşıyarak birlikteliğimizi daha anlamlı bir hale getirmek istedik. Dolayısıyla böyle bir buluşma yaptığımız için elbette çok mutluyuz. Tabi sürece şöyle de bakmak lazım, ilgisi olan gençler ve bilgisi olan eğitimcileri bir araya getirip ilginin ve bilginin mekânı olabilme vizyonunu geliştiren ve yaşatan bir kurumun içerisindeyiz.

Bu anlamda Esenler Belediyesi Kültür Müdürümüz Hüseyin Cerrahoğlu ve kendilerinin nezdinde tüm Esenler Kültür Müdürlüğü ekibine teşekkürü bir borç biliriz. Çünkü biz yıllarca kültür sahasına insan yetiştirmek için yükü sırtlanmıştık, bu ekip yorulduğumuz noktada bizim yükümüzü aldı. Bu yıl 6.sezona başlıyoruz ve belki de yenisinin çok zor tekrar edileceği bir başarı hikâyelerini yazmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
EROKSPOR KENDİ SAHASINDA KAYBETMİYOR
EROKSPOR KENDİ SAHASINDA KAYBETMİYOR
Yayalar’ı Ankara Caddesi’ne bağlayan sokak genişletiliyor
Yayalar’ı Ankara Caddesi’ne bağlayan sokak genişletiliyor