Advert
Advert
en iyi casino siteleri

Üniversite ve Belediye İşbirliğiyle Siber Güvenlik Uzmanlığı Eğitimi Başladı

Zeytinburnu Belediyesi, ilçede ikamet eden gençlere siber güvenlik alanında uzmanlaşma imkânı sunuyor.

Üniversite ve Belediye İşbirliğiyle Siber Güvenlik Uzmanlığı Eğitimi Başladı
Üniversite ve Belediye İşbirliğiyle Siber Güvenlik Uzmanlığı Eğitimi Başladı Anadolu Havadis

Gelişen bilgi ve iletişim teknolojileriyle birlikte önem arz eden siber güvenlik alanında geleceğin siber güvenlik uzmanları Zeytinburnu’nda yetişecek.

İstanbul Ticaret Üniversitesi ve Siber Güvenlik Teşkilatı Derneği paydaşlığında gerçekleştirilecek eğitimler için Zeytinburnu Belediye Başkanlığı’nda görüşmeler sağlandı.

Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy, İstanbul Ticaret Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Abdülhamit Avşar ve Siber Güvenlik Teşkilatı Derneği yöneticileri protokol imzalarını attı.

“GENÇLERİMİZ İÇİN YENİ BİR İMKÂN AÇMAKTAN DOLAYI ÇOK MUTLUYUZ”

 Başkan Ömer Arısoy “İstanbul Ticaret Üniversitesi ve Siber Güvenlik Teşkilatı ile birlikte Zeytinburnu’nda yürüttüğümüz bir kursun imza töreninde bir aradayız. Çok önemsediğimiz bir iş. Buradan alanında uzman sertifikalı mezunlar vereceğiz. Zeytinburnu’ndaki gençlerimiz için yeni bir imkân açmaktan dolayı çok mutluyuz.” dedi.

15 -25 yaş aralığındaki gençler; bilişim ve teknolojik çerçevede işlenen suçları ve buna ilişkin önleyici tedbirleri öğrenerek mağduriyet yaşamamak adına bu kurs ile öğrendiklerini yaşantılarına uyarlayabilecek.

Siber Güvenlik Atölyesi Kurs Programı’nı tamamlayan gençlerin; bilgi güvenliği yönetimi, güvenlik testleri ve denetimleri, sızma testleri, güvenlik analizleri, sistem ve ağ güvenliği, uygulama güvenliği konularında bilgi ve beceri düzeylerinin arttırılması sağlanacak.

Başvuru için Zeytinburnu Gençlik Merkezi (ZEYGEM) üyesi olmak gerekmektedir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
EROKSPOR KENDİ SAHASINDA KAYBETMİYOR
EROKSPOR KENDİ SAHASINDA KAYBETMİYOR
Yayalar’ı Ankara Caddesi’ne bağlayan sokak genişletiliyor
Yayalar’ı Ankara Caddesi’ne bağlayan sokak genişletiliyor