Advert
Advert
en iyi casino siteleri

BELEDİYECİLİKTE “ÜSKÜDAR” MODELİ!

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, bugün yerel medya temsilcileri ile bir kahvaltı düzenledi. Harika bir mimarisi ve estetik yapısıyla Nevmekan Sahil’de güzel bir sohbet ortamında geçen kahvaltı programında Başkan Türkmen, hizmetlerini tek tek anlattı. Belediye Başkanı olarak ilk dönemini tamamlamak üzere olan Hilmi Türkmen, mütevazi ve canayakın kişiliğiyle samimi bir görüntü ortaya koydu.

BELEDİYECİLİKTE “ÜSKÜDAR” MODELİ!
BELEDİYECİLİKTE “ÜSKÜDAR” MODELİ! Anadolu Havadis

Kahvaltı sonrasında Başkan Türkmen, yakın zamanda bitmiş olan ve açılışları için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan tarih beklenen dört büyük eseri bizzat yerinde inceleyerek yerel medya temsilcilerine tanıttı. Nevmekan sahil, Engelsiz Yaşam Merkezi, Nakkaştepe Millet Bahçesi ve Üsküdar Bilim Merkezi’ni yerinde inceleme şansına sahip olduk. Hepsi birbirinden güzel eserler, alanında ilk ve tek olma özellikleri taşıyor. Özellikle Bulgurlu’da bulunan Engelsiz Yaşam Merkezi insana kıymet veren belediyecilik anlayışının bir örneği olmuş. Sosyal belediyecilikte çığır açacak olan Engelsiz Yaşam Merkezi bir engelli vatandaşın tüm ihtiyaçları düşünülerek yapılmış dev bir kompleks. Başkan Hilmi Türkmen, bu eserin daha inşaat döneminde genç, heyecanlı ve çalışkan kişiliğiyle bilinen eski danışmanı Ömer Yiğit’i kurum müdürü olarak atamış. Marmara Üniversitesi’nde engelliler üzerine lisans ve yüksek lisans eğitimi alan Ömer Yiğit, Engelsiz Yaşam Merkezi’ni adeta bir sanatçı titizliğinde ince ince dokumuş ve ortaya alanında Türkiye’de ilk ve tek olan bir eser çıkmış. Aynı şekilde Nakkaştepe Millet Bahçesi, Nevmekan Sahil ve Üsküdar Bilim Merkezi büyük zahmetlerle yapılmış eşsiz eserler olmuşlar.

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen’in sadece 4,5 yılda yapmış olduğu bu eserleri gördükten sonra Belediyecilikte “Üsküdar” Modelini üniversitelerde ve konferanslarda işlenmesi gerektiğini düşünüyoruz. Misafirperverliklerinden dolayı Başkan Hilmi Türkmen’e ve ekibine Anadolu Havadis ailesi olarak teşekkür ediyoruz.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
EROKSPOR KENDİ SAHASINDA KAYBETMİYOR
EROKSPOR KENDİ SAHASINDA KAYBETMİYOR
Yayalar’ı Ankara Caddesi’ne bağlayan sokak genişletiliyor
Yayalar’ı Ankara Caddesi’ne bağlayan sokak genişletiliyor