Advert
Advert
en iyi casino siteleri

AK PARTİ ÜMRANİYE’DE ÇAKIROĞLU İSMİ ÖNE ÇIKIYOR!

Ak parti de adaylık başvuruları başladı. Nüfus yoğunluğu nedeniyle İstanbul'un en büyük ilçelerinden biri haline gelen Ümraniye de Enver Sedat Çakıroğlu ismi öne çıkıyor

AK PARTİ ÜMRANİYE’DE ÇAKIROĞLU İSMİ ÖNE ÇIKIYOR!
AK PARTİ ÜMRANİYE’DE ÇAKIROĞLU İSMİ ÖNE ÇIKIYOR! Anadolu Havadis

Ak Parti’de adaylık başvuruları başladı, gözler İstanbul’da, ilçelerde gösterilecek adaylara çevrildi.

Yerel seçimler için hummalı bir çalışma içine giren Ak Parti’de 3 dönem kuralının birkaç istisna dışında işletilecek olması parti için değişim startının verildiği anlamına geliyor.

Görüntünün olası içeriği: 11 kişi, ayakta duran insanlar

 

ÜMRANİYE İÇİN EN GÜÇLÜ ADAY!

Ak Parti Ümraniye’de ise cevabı en çok merak edilen soru yapılan kamuoyu yoklamalarında ismi öne çıkan  Avukat Enver Sedat Çakıroğlu’nun aday olup olmayacağı.

Ümraniye halkının çok sevdiği ve görev yaptığı sürede oldukça başarılı bir performans sergileyen çakıroğlu parti teşkilatı tarafından da Ümraniye için güçlü bir isim olarak değerlendiriliyor.

Ak Parti Ümraniye ilçe başkanlığı yaptığı dönemde  7 Haziran, 1 Kasım seçimlerinde ve 16 Nisan referandumunda Ümraniye’de partisinin oy oranlarını arttıran Çakıroğlu’nun en büyük destekçisi ise Ümraniye seçmeni.

Görüntünün olası içeriği: 6 kişi, gülümseyen insanlar, iç mekan

HER YAŞTAN SEÇMENE HİTAP EDİYOR!

Avukat, Sosyolog ve Mali Müşavirlik gibi farklı mesleki özelliklere sahip olan Enver Sedat Çakıroğlu partisinin geleneklerine bağlı ve liyakatli bir isim. Çakıroğlu’nun Ümraniye’de geniş bir etki alanı bulunması  ve her yaştan seçmene hitap etmesi hanesine artı olarak yansıyan özellikleri arasında.

Genç siyasetçi Ak Parti’nin kuruluşundan itibaren Ak Parti Ümraniye Gençlik Kolları Başkanlığı,  Ümraniye Belediye Başkan Yardımcılığı ve Ak Parti Ümraniye İlçe Başkanlığı gibi önemli ve etkin görevlerde yer aldı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
EROKSPOR KENDİ SAHASINDA KAYBETMİYOR
EROKSPOR KENDİ SAHASINDA KAYBETMİYOR
Yayalar’ı Ankara Caddesi’ne bağlayan sokak genişletiliyor
Yayalar’ı Ankara Caddesi’ne bağlayan sokak genişletiliyor