Advert
Advert
en iyi casino siteleri

Hilmi Türkmen AK Parti Üsküdar Teşkilatına Eserlerini Tanıttı.

AK Parti Üsküdar İlçe Teşkilatı Ana kademe, kadın kolları ve gençlik kolları yönetim kurulu üyeleri bugün Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen’in misafiriydiler.

Hilmi Türkmen AK Parti Üsküdar Teşkilatına Eserlerini Tanıttı.
Hilmi Türkmen AK Parti Üsküdar Teşkilatına Eserlerini Tanıttı. Anadolu Havadis

Başkan Türkmen, teşkilat mensuplarıyla önce Valide Sultan Gemisinde Boğaz Turu gerçekleştirdi. Daha sonra otobüslerle Bulgurlu’da bulunan Engelsiz Yaşam Merkezi’ne geçildi. Burada teşkilat mensuplarına tesisi tanıtan Başkan Türkmen; “Üsküdar Engelsiz Yaşam Merkezi bizim en hayırlı eserimizdir. Birçok eseri hizmete soktuk ama bu eser bizi bir başka mutlu etti. Engelli kardeşlerimiz için bu tesisi yaptık. Tüm detaylarını ince ince düşündük ve hizmete soktuk çok şükür. Bu eser sosyal belediyecilik alanından bir devrimdir. AK Parti belediyeciliği budur.” dedi.

Daha sonra Engelsiz Yaşam Merkezi Müdürü Ömer Yiğit, teşkilat mensuplarına tesisi detaylıca anlattı ve gezdirdi. Özellikle yerel seçimlerde sahada aktif olarak çalışacak olan teşkilat mensupları Engelsiz Yaşam Merkezi’ni çok beğendiler.

Daha sonra otobüslerle Nakkaştepe Millet Bahçesine geçen teşkilat mensupları burada sunulan ikramları yedikten sonra Başakşehir’de yapılan ve Sn. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla yapılan açılış mitingine doğru yola çıktılar.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
EROKSPOR KENDİ SAHASINDA KAYBETMİYOR
EROKSPOR KENDİ SAHASINDA KAYBETMİYOR
Yayalar’ı Ankara Caddesi’ne bağlayan sokak genişletiliyor
Yayalar’ı Ankara Caddesi’ne bağlayan sokak genişletiliyor