Advert
Advert
en iyi casino siteleri

AKLI FİKRİ ESENLER OLANLAR BURAYA!

Esenler'in geleceğine katkı sağlamak isteyenler "Aklı Esenler" ile projelerini Esenler Belediyesi ile paylaşacaklar ve uygun bulunan projeler, sahibinin adıyla hayata geçecek.

AKLI FİKRİ ESENLER OLANLAR BURAYA!
AKLI FİKRİ ESENLER OLANLAR BURAYA! Anadolu Havadis

Esenler Belediyesi, Esenler'in daha yaşanılır ve güzel bir hale getirilmesi için çevre, sağlık, kültür, tanıtım, yönetim, iletişim, enerji ve eğitim gibi farklı alanlarda projeleri hayata geçirmek için yeni bir adım attı. "Aklı Esenler" projesi kapsamında Esenler'in geleceğine katkı sağlamak isteyenler için, "Projenizi bizimle paylaşın, sizin isminizle hayata geçsin!" sloganıyla proje yarışması düzenleniyor.

 

"Aklı Esenler" projesiyle fikirlerini hayata geçirmek isteyenlere Esenler Belediyesi hem finansal hem de manevi destek sağlıyor. Proje ile Esenlerlilerin fikirlerini doğrudan belediye ile paylaşacağı bir havuzun oluşturulması amaçlanıyor. Uygulama, yönetim ya da mevcut işleyişlerin geliştirilmesine ilişkin fikirlerin toplanacağı havuzun, ilham verici fikirlerin hayata geçirilmesinde bir kanal olması amaçlanıyor.

 

SON BAŞVURU: 10 MART

 

"akliesenler.com" adresi üzerinden yapılan başvurular bir havuzda toplanarak içeriklerine göre ilgili birimlere yönlendiriliyor. Konunun uzmanları tarafından  ele alınan projeler bir süzgeçten geçirilerek sonuca ilerleniyor. Sonrasında uygulama kararı alınan fikirlerin sahipleri ile iletişim kurularak derinlemesine görüşmeler yapılması ve fikrin hayata geçirilmesi planlanıyor.

 

Esenler için fikri olan ve projesinin kendi ismiyle hayata geçmesini isteyenler için son başvuru tarihi 10 Mart... Projelerin değerlendirilerek başarılı olanların hayata geçirileceği yarışmanın galası ise 18 Mart'ta gerçekleşecek.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
EROKSPOR KENDİ SAHASINDA KAYBETMİYOR
EROKSPOR KENDİ SAHASINDA KAYBETMİYOR
Yayalar’ı Ankara Caddesi’ne bağlayan sokak genişletiliyor
Yayalar’ı Ankara Caddesi’ne bağlayan sokak genişletiliyor