Advert
Advert
en iyi casino siteleri

Tuzla’nın Geleceğini Birlikte Çizdik

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Bolulular Gecesi’nde yaptığı konuşmada “Hemşehri Dernekleri Platformu ile birlik ve beraberlik içinde hakikaten çok güzel işler yaptık. Tuzlalı hemşehrilerimiz ve Tuzla Hemşehri Platformu ile birlikte Tuzla’nın geleceğini birlikte çizdik ve planladık” mesajını verdi.

Tuzla’nın Geleceğini Birlikte Çizdik
Tuzla’nın Geleceğini Birlikte Çizdik Anadolu Havadis

Tuzla Belediyesi 8. Geleneksel Tuzla’dan Anadolu’ya Kültürler Buluşması’nda 2 Mart 2019 Cumartesi günü Bolulular Gecesi düzenlendi. Tuzla Belediyesi Nikah Sarayı ve Kültür Merkezi’nde düzenlenen Bolulular Gecesi’ne Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, AK Parti İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyesi Ogün , Dönmez, MHP Tuzla İlçe Başkanı Erdem Doğruer, siyasi partilerin temsilcileri, sivil toplum kuruluşlarının yöneticileri ve temsilcileri, Tuzla Hemşehri Dernekleri Platformu Başkanı Recep Demir, dernek başkanları ve Bolulular katıldı.
Tuzla’dan Anadolu’ya Bolulular Gecesi’nde Bolu yöresinin ünlü aşçıları tarafından hazırlanan birbirinden nefis tatlı ve ikramlıklar göz doldurdu. Günün sürprizi ise Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın fotoğrafının karpuza resmedilmesi oldu.

Keskin: Tuzla Belediye Başkanımız Tuzla’yı Modern Bir Hale Getirdi
Tuzla Bolulular Derneği Başkanı Mustafa Keskin, selamlama konuşmasında Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’ya teşekkür etti. Keskin, “Böyle bir gecenin hazırlanmasında katkılarını esirgemeyen ve bizleri siz değerli hemşehrilerimizle buluşturan, gece gündüz çalışarak Tuzlamız’ı modern bir şehir haline dönüştüren Tuzla Belediye Başkanımız Dr. Şadi Yazıcı’ya ve tüm katılımcılara teşekkür ederim” dedi.

Demir: Tuzla Dernekler Platformu Dr. Şadi Yazıcı’nın Eseridir
Tuzla Hemşehri Dernekleri Platformu Başkanı Recep Demir, hemşehrilerine platform hakkında bilgi verdi. Platformun kuruluşundan bugüne yapılan çalışmaları değerlendiren Recep Demir, “Tuzlamız’ın şehri emini Dr. Şadi Yazıcı ile birlikte insanlara dokunmak, derneklerimizin kültürlerini yaşatmak adına 2009 yılında Tuzla Hemşehri Dernekleri Platformu’nu kurduk. Derneklerimize gerekli önemin verilmesi için bu çalışmalara başladık.  Başkanımız sayesinde o kadar güzel şeyler yaptık ki ön yargıları kırdık ve yapılan çalışmalardan herkes çok memnun kaldı. Desteklerinden dolayı Belediye Başkanımıza ve Bolulu hemşehrilerime teşekkür ediyorum” dedi.

Karabacak: Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’yı Kutluyorum
Bolulu olarak geceye katılan Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’yı tebrik etti. Karabacak, “Şehirleri ve kültürleri buluşturmayı, ülkenin mozaiklerini bir araya getirmeyi çok güzel başardığımızı düşünüyorum. Buradaki platform ve yazın yapılan etkinlikler insanımızın birbirini tanımasına çok önemli katkı sunuyor. Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’yı kutluyorum. Bolulular’dan Şadi Başkanımıza tam destek vermelerini rica ediyorum. Şadi Başkan çok yakından tanıyıp bildiğim bir kardeşimiz. Ben her şeyine kefilim” şeklinde konuştu.

Tuzla’da Başarıyı Birlik ve Beraberlikle Sağladık
Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, ilçedeki başarıda Tuzla Hemşehri Derneklerinin çok önemli bir payı olduğunu söyledi. Başkan Yazıcı, “Hemşehri Dernekleri Platformu ile birlik ve beraberlik içinde hakikaten çok güzel işler yaptık. Tuzla ortak paydasında dert ve tasalarımızı paylaştık. Tuzlamız’ı bir üst lige çıkardık. Tuzla, 950 belediye arasında ilk 30’a girdiyse bunu birlik ve beraberlik sayesinde başardık. Tuzla’yı altınla kaplasak da gelecek nesillere eğer gelenek ve göreneklerimizi katamazsak, onları meşgul edip yanlış alışkanlıklarla uğraşmasına müsaade etmezsek geleceğe dair yaptığımız her şeyin boş olduğunu düşünüyorum. Geleceğe yatırım için insana yatırım yapmamız gerekiyordu ve biz bunu başardık. Tuzlalı hemşehrilerimiz ve Tuzla Hemşehri Platformu ile birlikte Tuzla’nın geleceğini birlikte çizdik ve planladık.” ifadesini kullandı.
Tuzla Bolulular Derneği Başkanı Mustafa Keskin ve Tuzla Hemşehri Dernekleri Platformu Başkanı Recep Demir, Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’ya isminin yazılı olduğu Boluspor forması ve atkı hediye etti. Şef Aşçılar Sosyal Yardımlaşma Derneği Başkanı İsmail Özsoy, Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’ya fotoğrafını işledikleri karpuzu hediye etti.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
EROKSPOR KENDİ SAHASINDA KAYBETMİYOR
EROKSPOR KENDİ SAHASINDA KAYBETMİYOR
Yayalar’ı Ankara Caddesi’ne bağlayan sokak genişletiliyor
Yayalar’ı Ankara Caddesi’ne bağlayan sokak genişletiliyor