Advert
Advert
en iyi casino siteleri

Nihat Hatipoğlu, Tuzla Halkıyla “Gönül Sohbetleri’nde Buluşuyor

İlahiyatçı-Yazar Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu, Tuzla Belediyesi tarafından düzenlenen “Gönül Sohbetleri” programlarında Tuzla halkıyla buluşuyor.

Nihat Hatipoğlu, Tuzla Halkıyla “Gönül Sohbetleri’nde Buluşuyor
Nihat Hatipoğlu, Tuzla Halkıyla “Gönül Sohbetleri’nde Buluşuyor Anadolu Havadis

Nihat Hatipoğlu, “Gönül Sohbetleri”nin ilkini Aydıntepe Mahallesi sakinleriyle gerçekleştirdi.
Tuzla Belediyesi tarafından düzenlenen Gönül Sohbetleri programının ilki Aydıntepe Mahallesi’nde gerçekleştirildi. Program, Ufuk Akın’ın ilahilerden oluşan konseri ile başladı. Nihat Hatipoğlu’nun konuşmacı olarak katıldığı programa vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Tuzlalılar ile buluşan Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu, mübarek Recep ayının ilk gecesi olan Regaip Kandili öncesine denk gelen programda bu kıymetli aylarda neler yapılması ve Ramazan ayına nasıl hazırlanılması gerektiği konuları hakkında bilgi verdi.  Hatipoğlu, “Bizi Allah’a, Peygamberimiz Efendimize (SAV) götüren, imanı güçlendiren şey güzeldir. İnsanı hidayete götüren her gayret güzeldir.

Yüce Allah hayatımızı doğru düzenlemeyi hepimize nasip eylesin. Gelen her nimeti kıymet bilmek lazım, çünkü bunlardan sorgulanacağız, yapmadığımız her şeyden de sorumluyuz. Anne ve babaya büyük görev düşüyor. Yarın biz evlatlarımızı iyi yetiştiremezsek bundan dolayı Allah bu nimetin ve emanetin hesabını soracak. Yaş ne olursa olsun anne baba sevgisi bitmez, bizler de bu imkanı iyi kullanacağız. Bu nasıl olacak? Onlara Allah’ı, Peygamber’ini, kitabını, ezanı, namazı daima hatırlatacağız” dedi.
Birlik ve beraberliğin, yardımlaşmanın önemine değinen İlahiyatçı-Yazar Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu, “Yerdeki taşı kaldırmak bile sadakadır. Bu 3 ayda her birimiz imkanımıza göre kendinizi sıkıntıya sokmadan iyilik yapalım. Önemli olan iyilik, affetmek, merhamet etmek, yanlışı görmemek, haset, dedikodu etmemektir” dedi.
Gönül Sohbetleri, Nihat Hatipoğlu’nun okuduğu dualar ile sona erdi. Programa katılan vatandaşlar, Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’ya teşekkür etti.

GÖNÜL SOHBETLERİ PROGRAMI

Tarih                          Saat                Yer
06 Mart Çarşamba      19.00               Salon İstanbul (Aydıntepe Mah.)
13 Mart Çarşamba      19.00               Şifa Park AVM Düğün Salonu
14 Mart Perşembe      19.00               Alkan Düğün Salonu (Yayla Mah.)
21 Mart Perşembe      19.00               Yavuzhan Düğün Salonu (İstasyon-Cami-Postane Mah.)
25 Mart Pazartesi       19.00               Mutlu Düğün Salonu (Aydınlı Mah.)
27 Mart Çarşamba      19.00               Cemil Türker Ortaokulu Spor Salonu (Tepeören Mah.)

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
EROKSPOR KENDİ SAHASINDA KAYBETMİYOR
EROKSPOR KENDİ SAHASINDA KAYBETMİYOR
Yayalar’ı Ankara Caddesi’ne bağlayan sokak genişletiliyor
Yayalar’ı Ankara Caddesi’ne bağlayan sokak genişletiliyor