Advert
Advert
en iyi casino siteleri

TORUNLARINIZ 'ÇOCUK ŞEHRİ'NDE YAŞAYACAK

Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu, Esenler'deki dede ve ninelere, torunlarının bir 'Çocuk ve Bilim Şehri'nde yaşayacaklarının sözünü verdi.

TORUNLARINIZ 'ÇOCUK ŞEHRİ'NDE YAŞAYACAK
TORUNLARINIZ 'ÇOCUK ŞEHRİ'NDE YAŞAYACAK Anadolu Havadis

Esenler Belediyesi'ne bağlı Dede Torun Yaşam Merkezi, 18-24 Mart Yaşlılara Saygı Haftası'na özel bir program düzenledi. Programda dede ve nineler, torunlarıyla bir arada keyifli bir gün geçirdiler. Dr. Kadir Topbaş Kültür Sanat Merkezi'nde gerçekleşen programda torunları, dede ve ninelerine özel gösteriler sundular. Mehteran ekibinin marşlarıyla başlayan etkinlikte, minikler "Bir Başkadır Benim Memleketim"den "Ölürüm Türkiyem"e kadar şarkılar söyleyip danslar ettiler. Ellerinde Türk bayraklarıyla kardeşlik mesajları veren torunlar, dede ve ninelerinden tam puan aldılar ve büyüklerine saygı ve sevgilerini gösterip bu özel günlerini kutladılar.

 

Programda konuşan AK Parti Esenler İlçe Başkanı Umut Özkan, Esenler'in on yılda marka bir ilçe haline geldiğini belirterek, Esenler'i marka yapan projelerden birinin de Dede Torun Yaşam Merkezi olduğunu söyledi.

 

DEDE TORUN MERKEZİ İSTANBUL'DA BİR İLK

"İstanbul'da ilk olarak Dede Torun Yaşam Merkezi projesini Esenler'de biz başlattık" diyen Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, "Bu salonu gelip doldurduğunuzu görünce şöyle bir geriye dönüp baktım, bunların hiçbiri yoktu ama çok şükür şimdi var, biz de buna vesile olmuşuz Allah'a hamd ediyorum. Biz insanlara bakışımızı hizmetlerimize yansıtırız. Bizim insanlara bakışımız, kendisinden menfaat ya da istifade edilmek için değildir, insana en şerefli hizmeti yaparak Cenab-ı Hakk'ın gönlünde yer bulmaktır" diye konuştu.

 

ESENLER ÇOCUK ŞEHRİ OLACAK

Dede ve ninelere, torunlarının bir çocuk şehrinde yaşayacağı sözünü veren Göksu, "Esenler  bir çocuk şehri olacak. Ortaya koyduğumuz vizyon çerçevesinde, Esenler beş sene içerisinde dünyanın parmakla gösterilen bir çocuk şehri olacak. Bir şehir, çocuk şehri ise o şehrin sokaklarında merhamet, sevgi, aile ve bereket vardır, suç yoktur. Bunun için Esenler'i çocuk ve bilim şehri yapacağız" ifadelerini kullandı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
EROKSPOR KENDİ SAHASINDA KAYBETMİYOR
EROKSPOR KENDİ SAHASINDA KAYBETMİYOR
Yayalar’ı Ankara Caddesi’ne bağlayan sokak genişletiliyor
Yayalar’ı Ankara Caddesi’ne bağlayan sokak genişletiliyor