Advert
Advert
en iyi casino siteleri

İMERA KARADENİZ RÜZGÂRLARI ESTİRDİ

Karadeniz müziğinin başarılı temsilcisi İmera, Esenlerli hayranlarına unutulmaz bir konser verdi.

İMERA KARADENİZ RÜZGÂRLARI ESTİRDİ
İMERA KARADENİZ RÜZGÂRLARI ESTİRDİ Anadolu Havadis

Esenler Belediyesi Kültür İşleri Müdürlüğü'nün kültürel etkinlikleri kapsamında, Karadeniz müziğinin güçlü ekibi İmera konser verdi. Dr. Kadir Topbaş Kültür Sanat Merkezi'nde gerçekleşen konserinde İmera, şarkıları ve sahne şovuyla müzikseverlere unutulmaz anlar yaşattı.

 

SANATTA PARMAKLA GÖSTERİLECEĞİZ

 

Konserde grup üyelerine Esenler'i şenlendirdikleri için teşekkür eden Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, Esenler'in kültür sanatta parmakla gösterilecek bir ilçe olacağını söyleyerek, "Şöyle geriye dönüp baktığınızda Esenler'de böyle salonlar, böyle programlar yoktu ama şu anda Esenler'de burası gibi üç tane daha salonumuz var. Şimdi bir tanesi daha yapılıyor. Esenler'de yeni bir şehir kuruluyor, bu şehir hem Türkiye'nin hem de dünyanın öne gelen şehirlerinden olacak. Bundan sonra Esenler gençlik merkezileriyle, kadın merkezleriyle, çocuk sokaklarıyla, müziğiyle, kültür ve sanatıyla herkesin parmakla gösterdiği ve herkesin takip ettiği ilçe olmaya devam edecek.  Bu programlara gösterdiğiniz ilgiden dolayı hepinize teşekkür ediyorum. Eğer bu salonlarda siz olmazsanız, ne bu salonların ne bu koltukların hiçbir değeri olmaz. Hepinize teşekkür ediyorum, kendinizi alkışlayın" diye konuştu.

AK Parti İstanbul Milletvekili Abdullah Güler de, Esenler'in kültür sanat yatırımlarının ilçeyi marka şehir haline getirdiğini ve bu yatırımlarla Esenler'in İstanbul'da kültür sanat tüketiminde önemli bir yere sahip olduğunu söyledi.

HORON TEPEREK EĞLENDİLER

 

“Bitmeyen Sevda”, “İmera Fera”,  “Emri Olur”, “Vazgeçtim” gibi türküleri seslendiren İmera’nın konserinde Karadeniz rüzgârları esti. Yoğun katılımla gerçekleşen konserde İmera'ya seslendirdikleri şarkılarda eşlik eden vatandaşlar, grup solistlerinin kemençe ve tulum şovları eşliğinde sahnede horon teperek gönüllerince eğlendi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
EROKSPOR KENDİ SAHASINDA KAYBETMİYOR
EROKSPOR KENDİ SAHASINDA KAYBETMİYOR
Yayalar’ı Ankara Caddesi’ne bağlayan sokak genişletiliyor
Yayalar’ı Ankara Caddesi’ne bağlayan sokak genişletiliyor