Advert
Advert
en iyi casino siteleri

ESEV'DEN SANAT FESTİVALİ

“ESEV Sanat Festivali" iki gün boyunca Esenlerlileri sanatın her dalıyla buluşturacak.

ESEV'DEN SANAT FESTİVALİ
ESEV'DEN SANAT FESTİVALİ Anadolu Havadis

Şeyh Edebali Kültür Sanat Sezonu, Esenler Sanat Evi (ESEV) öğrencilerinin düzenlediği birbirinden renkli etkinliklerle kapanışını yapacak. İki gün sürecek festivalde geleneksel el sanatlarından sahne sanatlarına kadar geniş bir yelpazede öğrenciler yeteneklerini sergileyecekler. Gösteriler, 27-28 Nisan Cumartesi-Pazar günlerinde, 14.00 ile 20.00 saatleri arasında, Dr. Kadir Topbaş Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleşecek.

 

Müzik branşlarında; gitar, bağlama, ney, keman, halk oyunları,diksiyon, kanun, Karadeniz kemençesi ve klarnet enstrümanlarıyla sahne alacak öğrenciler, yıl boyu süren eğitimlerinin karşılığını alacaklar. Sahne sanatlarında halk oyunları kursu öğrencileri yörelere ait oyunları sahnelerken, diksiyon kursu öğrencileri de Yusuf Dursun ve Bestami Yazgan ile birlikte şiir seslendirecekler.

 

"KARMA SERGİ" AÇILACAK

 

Festival kapsamında ESEV öğrencilerinin çalışmalarından oluşan “Karma Sergi”, 27 Nisan'da açılışını gerçekleştirecek. ESEV öğrencilerinin Şeyh Edebali Kültür Sanat Sezonu’nda gerçekleştirdikleri çalışmalardan seçilen 100 eserin yer aldığı sergide; ahşap rölyef, kağıt rölyef, amigurumi, yağlı boya, kara kalem, kaligrafi, hat, tezhip, ebru, çini ve filografi branşlarından çalışmalar yer alacak. "ESEV Karma Sergisi” Dr. Kadir Topbaş Kültür ve Sanat Merkezi'nde 1 Eylül'e kadar ziyaretçilerini ağırlayacak.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
EROKSPOR KENDİ SAHASINDA KAYBETMİYOR
EROKSPOR KENDİ SAHASINDA KAYBETMİYOR
Yayalar’ı Ankara Caddesi’ne bağlayan sokak genişletiliyor
Yayalar’ı Ankara Caddesi’ne bağlayan sokak genişletiliyor