Advert
Advert
en iyi casino siteleri

EĞİTİM YATIRIMLARI DEVAM EDİYOR

İstanbul Kalkınma Ajansı (İSTKA) tarafından desteklenecek 89 proje arasına giren Çekmeköy Belediyesi Porejesi “Çekmeköy Bilişim ve Yaratıcılık Atölyeleri / BİLYA” tanıtım toplantısı Adnan Menderes Gençlik ve Kültür Merkezi’nde gerçekleşti.

EĞİTİM YATIRIMLARI DEVAM EDİYOR
EĞİTİM YATIRIMLARI DEVAM EDİYOR Anadolu Havadis

İstanbul Kalkınma Ajansı (İSTKA) Yönetim Kurulu tarafından 2018 yılı Mali Destek Programları kapsamında İSTKA’ya yapılan proje başvurularından 89 adedi başarılı bulundu ve bu projelerin desteklenmesi kararlaştırıldı. Desteklenmesine karar verilen projelerden biri de çocuklar ve gençler mali destek programı kapsamında Çekmeköy Belediyesince hazırlanan “Çekmeköy Bilişim ve Yaratıcılık Atölyeleri / BİLYA” isimli proje oldu. BİLYA Projesinin Tanıtım Toplantısı Adnan Menderes Gençlik ve Kültür Merkezi’nde yapıldı. Tanıtım Toplantısına, Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, Çekmeköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Aktaş, Sağlık Bilimleri Üniversitesi adına – Sancaktepe Prof. Dr. İlhan Varank Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Nurettin Yiyit, belediye meclis üyeleri, başkan yardımcıları, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Programda katılımcıları selamlayan Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz “ Eğitim vadisi Çekmeköy’de yatırımlarımız devam ediyor. Bu proje ile gençlerimiz; öğrenen, düşünen, sorgulayan, üreten ve kendini gerçekleştiren bireyler olarak toplumda yerlerini almış olacak ve ülkemizin rekabet gücünün artırılmasına daha fazla katkı sunacaklar. Hedeflerine ulaşan ve birçok gencimize fayda sağlayacak alanında öncü bir projeye imzamızı attığımızı düşünüyorum. Projemize destek veren İstanbul Kalkınma ajansına, projede emeği geçen mesai arkadaşlarıma emekleri için teşekkür ediyorum,” dedi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
EROKSPOR KENDİ SAHASINDA KAYBETMİYOR
EROKSPOR KENDİ SAHASINDA KAYBETMİYOR
Yayalar’ı Ankara Caddesi’ne bağlayan sokak genişletiliyor
Yayalar’ı Ankara Caddesi’ne bağlayan sokak genişletiliyor