Advert
Advert
en iyi casino siteleri

“4. Cemre 7 Tepe’de” Şiir Dinletisi Düzenledi

Sırasıyla havaya, suya ve toprağa düşen cemrenin dördüncüsü Tuzla’dan 7 Tepeli şehrin gönlüne düştü. Tuzla Belediyesi Gençlik Merkezi, Necip Fazıl Kısakürek’in vefatının 36. yılında “4. Cemre 7 Tepe’de” isimli şiir dinletisi düzenledi.

“4. Cemre 7 Tepe’de” Şiir Dinletisi Düzenledi
“4. Cemre 7 Tepe’de” Şiir Dinletisi Düzenledi Anadolu Havadis

Tuzla Belediyesi Gençlik Merkezi, Tuzla Sahil Sahnesi’nde “4. Cemre 7 Tepe’de” isimli şiir dinletisi düzenledi. Şiir dinletisi, Mevlevi esintileri ve tiyatral draması ile Mevlana Celaleddin Rumi’ye ait olan “Etme” şiiri ile başladı. Nazım Hikmet’e ait olan “Yaşamaya Dair” isimli şiir dinleyenlerden tam not aldı.
Tuzla Belediyesi Gençlik Merkezi öğrencileri, “4. Cemre 7 Tepe” isimli şiir dinletisinde Türk Edebiyatının önemli şairlerinden Necip Fazıl’a ait olan Sakarya Türküsü’nden Sezai Karakoç’un kaleminden çıkan ‘Pişmanlık ve Çileler’e kadar birçok edebi şiiri sanatseverlerle buluşturdu.


Dursun Ali Erzincanlı’nın “30 Kuş” ismini verdiği ve 15 Temmuz hain darbe girişiminde şehit düşen Ömer Halisdemir’e atfen yazdığı şiiri dinleyenlere duygusal anlar yaşattı.
Şiir dinletisinin yönetmenliğini yapan Muhammet Atalay, Tuzla Belediyesi Gençlik Merkezi’nde gençlere gençlerden hiçbir zaman desteğini esirgemeyen Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’ya teşekkürlerini iletti.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
EROKSPOR KENDİ SAHASINDA KAYBETMİYOR
EROKSPOR KENDİ SAHASINDA KAYBETMİYOR
Yayalar’ı Ankara Caddesi’ne bağlayan sokak genişletiliyor
Yayalar’ı Ankara Caddesi’ne bağlayan sokak genişletiliyor