Advert
Advert
en iyi casino siteleri

Tuzla’da Ramazan Bereketi Yaşandı

Tuzla Belediyesi, Ramazan ayında sokak iftarları, Ramazan Çadırı, Ayyıldız Sosyal Tesisleri ve hemşehri dernekleri iftarlarında yaklaşık 100 bin kişiyle aynı sofrayı paylaşanların kardeşliğini yaşattı.

Tuzla’da Ramazan Bereketi Yaşandı
Tuzla’da Ramazan Bereketi Yaşandı Anadolu Havadis

Tuzla Belediyesi, bu yılki iftar yemeklerini bünyesindeki Aşevi’nde hazırladı, sosyal tesisler personeliyle ikram etti.
Tuzla Belediyesi, bu yıl Ramazan ayında ilk iftarı Tuzla Kaymakamlığı ile birlikte Şehit ve Gazi Aileleri onuruna düzenledi. Tuzla Belediyesi, Ayyıldız Sosyal Tesisleri’nde kamu kurumları, sivil toplum kuruluşları, Bilgi Evleri, Gönül Elleri Çarşısı ile birlikte çocuk, yaşlı ve engelli iftarları düzenledi. Milli Mücadele’nin 100. yılında Tuzla Belediyesi Mehmet Akif Ersoy Gençlik Gemisi önünde Gençlik İftarı düzenlendi.

Tuzla Belediyesi Ramazan Çadırı, Ramazan’da Her Gün 1.500 Misafirini Ağırladı
Tuzla Belediyesi, Ramazan ayında Tuzla Devlet Hastanesi yanında Ramazan Çadırı kurdu. İftar sofrasındaki menü, Tuzla Belediyesi Aşevi’nde hazırlanarak Tuzla Belediyesi Sosyal Tesisleri personeli tarafından sunuldu. Ramazan ayı boyunca iftar saatinde hizmet veren Tuzla Belediyesi Ramazan Çadırında ihtiyaç sahipleri, iftar saati trafikte olanlar ile Tuzla Devlet Hastanesi acil servisinde bulunan hasta ve hasta yakınları birlikte iftar açtı. Çadır, Ramazan ayında her gün 1.500 misafirini ağırladı.

Tuzla Belediyesi Sokak İftarı Geleneğini Sürdürdü
Tuzla Belediyesi, her yıl olduğu gibi bu yıl da sokak iftarları geleneğini sürdürdü. Tuzla Belediyesi her sokak iftarında 3.000 kişiyi ağırlayarak aynı sofrayı paylaşanların kardeşliğini yaşattı. Tuzla Belediyesinin birlik, beraberlik ve kardeşliği pekiştirmek amacı ile gerçekleştirdiği sokak iftarları mahalle sakinlerinden yoğun ilgi gördü. Sokak iftarlarının ardından çocuklara yönelik Hacivat-Karagöz ve orta oyununun yer aldığı Ramazan etkinlikleri düzenledi. Aydınlı Mahallesi’nde başlayan sokak iftarları sırasıyla Şifa Mahallesi, Mimar Sinan Mahallesi, Yayla Mahallesi,  Aydıntepe Mahallesi ve İçmeler Mahallesi’nde devam etti. Tuzla Belediyesi, Ramazan ayında son sokak iftarını Orhanlı Mahallesi Meydanı’nda düzenledi.

Birlik ve Beraberlik İçerisinde En Güzel Hizmetleri Yapmaya Çalıştık
Tuzla Belediyesi, yılın son sokak iftarını Orhanlı Mahallesi Meydanı’nda düzenledi. Tuzla’da birlik ve beraberlik içinde en güzel hizmetleri yapmaya çalıştıklarını belirten Başkan Yazıcı, “Kendi sosyal tesislerimizde kendi yaptığımız iftariyelikleri, yemeklerimizi vatandaşımıza bizzat kendimiz sunduk. İnşallah bir dahaki seneye de daha güzelini yapacağız. Ben Ramazan ayınızı tebrik ediyorum. Rabbim nice Ramazan’ı Şeriflere sevdiklerinizle beraber ulaşmayı nasip etsin. Kadir Gecenizi ve Ramazan Bayramı’nızı tebrik ediyorum” dedi.
31 Mart yerel seçim sonuçları için teşekkür eden Başkan Yazıcı, 23 Haziran seçimlerinde AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım’a destek istedi. Başkan Yazıcı, “31 Mart seçimlerinde bir 5 yıl daha size hizmet etmek için seçildik. Bize dua eden ve desteğini esirgemeyen tüm halkımızdan, oy veren vermeyen herkesten Rabbim razı olsun. Biz Tuzlamız’da her zaman birlik ve beraberlik içerisinde en güzel hizmetleri yapma gayret ve çabasını gösterdik. Tuzlamız’ın İstanbul’un merkezinden uzak olmasının dezavantajlarına rağmen en iyi noktaya getirmeye çalıştık. Tuzla’dan daha da uzakta olan Orhanlı, Tepeören, Akfırat’ta da yüzde 98’i biten planlarla, yollarıyla, parklarıyla, bahçeleriyle, diğer bütün şehircilik çalışmalarıyla kentsel, toplumsal ve kurumsal manadaki tüm çalışmalarımızı en iyi şekilde ortaya koyacağız inşallah.


İstanbul’un en ucunda olmamızın dezavantajlarından bir tanesi hem geniş coğrafyamız var hem de İstanbul’un yüzde 1,5’u kadar nüfusumuz var. Yatırımlardan nüfusumuz oranında faydalanıyoruz. Tuzlamız’ın geniş coğrafyada daha geniş yatırım alabilmesi, oranın artması için İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin birçok hizmetinden faydalanabilmemizin bir yolu var. Tuzlamız’da daima hizmetlerimizde yanımızda olan, 17 yıl önce milletvekili seçimlerinde Orhanlı da dahil birlikte gezdiğimiz Binali Yıldırım Beyefendi’yi İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı seçtiğimiz taktirde inşallah biz 23 Haziran’dan sonra daha fazla hizmet alan bir ilçe olacağız. Bunun için Tuzlalı ağabeyimiz Sayın Binali Yıldırım Beyefendi’ye destek ve duanızı istiyorum. 2024’e kadar en güzel hizmetleri birlik beraberlik içerisinde, Alevisi, Sünni, Türk, Kürt kimseyi ayırt etmeden, birlik beraberlik içerisinde yapmak için elimizden geleni yapacağız. Tuzlamız’a şimdiye kadar ne yaptıysak daha iyisini yapacağız inşallah. Sizleri Allah’a emanet ediyorum, Binali Yıldırım Beyefendi’yi de sizlere emanet ediyorum.” şeklinde konuştu.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
EROKSPOR KENDİ SAHASINDA KAYBETMİYOR
EROKSPOR KENDİ SAHASINDA KAYBETMİYOR
Yayalar’ı Ankara Caddesi’ne bağlayan sokak genişletiliyor
Yayalar’ı Ankara Caddesi’ne bağlayan sokak genişletiliyor