Advert
Advert
en iyi casino siteleri

Sancaktepe Kent Konseyi Genel Kurulu Gerçekleşti

Sancaktepe Belediyesi Kent Konseyi 3, dönem genel kurulu Belediye Başkanımız Av.Şeyma Döğücü’nün de katılımıyla Samandıra Kültür Merkezi’nde gerçekleşti.

Sancaktepe Kent Konseyi Genel Kurulu Gerçekleşti
Sancaktepe Kent Konseyi Genel Kurulu Gerçekleşti Anadolu Havadis

Kent yaşamında, demokrasiyi ve uzlaşma kültürünü geliştirmek, şehrin ortaya çıkan sorunlarında çözüme yönelik temel stratejileri geliştirme gibi çalışmaları olan sivil toplumun örgütlenmesi niteliğindeki kent konseyleri, kentin sesi olmaya devam ediyor. Kendi içindeki yapılanmaları ile yönetim kadrosu ve çalışma şekil ve planlaması ile kent konseyleri gerçekleştirdikleri toplantılarla yürütüyor. Yaptığı başarılı çalışımalarla kamuoyunun dikkatini çeken Sancaktepe Kent Konseyi Genel Kurul Toplantısı 29 Haziran Cumartesi günü gerçekleşti.Katılımın yoğun olduğu genel kurul sonunda Hakan Çil Başkanlığa seçildi.

Kentlerin geleceğe taşınması açısından kent konseylerine önemli görevler düştüğünü belirten Belediye Başkanımız Av.Şeyma Döğücü, “Gelecekte karşılaşılması muhtemel sorunları şimdiden hesaplayıp, ona göre projeler üretmeliyiz. Gelişen, büyüyen kentlerin iyi yönetilmesi ancak, toplumun tüm kademelerinin yönetime katkı vermesiyle sağlanabilir. Çünkü kentlerin değerini en iyi o kentte yaşayanlar bilir. Kentin hızlı gelişme ve kalkınması için kim katkı yapacaksa, kimin bir fikri varsa bunlardan faydalanmak bizler için en büyük avantaj olacaktır” dedi.


Kent Konseyi Başkanlığına seçilen Hakan Çil ise yaptığı teşekkür konuşmasında “Kent Konseyi’nde birlik, beraberlik, kardeşlik, dostluk duygularıyla özgür ve açık bir platformda fikirlerimizi paylaşmanın, ortak akılla hareket etmenin, dolayısıyla katılımcı bir demokrasiyle ilçemizi yönetmenin en güzel örneklerini sergileyeceğiz.Yeni dönemde sizlerin desteği ile Sancaktepe Kent Konseyi olarak birlik beraberlik duygusu içinde birçok proje geliştirip ve bu projeleri bir bir hayata geçireceğiz.Önceki dönem görevi devraldığımız Ali Yıldız Başkanıma da yapmış olduğu hizmetlerden ötürü teşekkürlerimi sunar, Genel Kurulumuzun Sancaktepemiz için hayırlı olmasını dilerim” şeklinde sözlerini tamamladı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
EROKSPOR KENDİ SAHASINDA KAYBETMİYOR
EROKSPOR KENDİ SAHASINDA KAYBETMİYOR
Yayalar’ı Ankara Caddesi’ne bağlayan sokak genişletiliyor
Yayalar’ı Ankara Caddesi’ne bağlayan sokak genişletiliyor