Advert
Advert
en iyi casino siteleri

ERKAL BELGESELİ DUYGU DOLU ANLAR YAŞATTI

Esenler Belediyesi ve Avrupa Yakası Erzurum Dernekleri Federasyonu’nun düzenlediği gecede, Erzurum’u türkülerle geniş kitlelere tanıtan İbrahim Erkal’ın beyaz perdeye aktarılan filmi izlendi. Erkal’ın biyografik belgeseli olan “Ömrüm-Bitmeyen Şarkı” izleyenlere duygu dolu anlar yaşattı.

ERKAL BELGESELİ DUYGU DOLU ANLAR YAŞATTI
ERKAL BELGESELİ DUYGU DOLU ANLAR YAŞATTI Anadolu Havadis

Esenler Belediyesi ve Avrupa Yakası Erzurum Dernekleri Federasyonu, Esenler’de yaşayan Erzurumluları programda buluşturdu. Dr. Kadir Topbaş Kültür Sanat Merkezi’nde düzenlenen programda, seslendirdiği türkülerle Erzurum’u geniş kitlelere tanıtan söz yazarı, besteci ve oyuncu merhum İbrahim Erkal’ın biyografik belgeseli “Ömrüm-Bitmeyen Şarkı”nın gösterimi yapıldı. Belgeseli izleyen Esenlerliler, gözyaşlarına hâkim olamadı.

DADAŞIMIZI UNUTMADIK

Programa katılan Ahmet Gür, “Çok güzel bir program oldu. Memleketim Erzurum’un türkülerini dinlemek, hemşerilerimizle bir araya gelmek çok iyi geldi. Programda İbrahim Erkal’ın belgeselini de izledik. 6 yıl önce aramızdan ayrıldı. Belgeseli izleyince kendisini ne kadar özlediğimizi anladık. Dadaşımızı unutmadık. Çok duygulandık. Allah rahmet eylesin” diye konuştu.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
EROKSPOR KENDİ SAHASINDA KAYBETMİYOR
EROKSPOR KENDİ SAHASINDA KAYBETMİYOR
Yayalar’ı Ankara Caddesi’ne bağlayan sokak genişletiliyor
Yayalar’ı Ankara Caddesi’ne bağlayan sokak genişletiliyor