Advert
Advert
en iyi casino siteleri

ÜMRANİYE MÜZİK AKADEMİSİ YIL SONU KONSERİ BİR İLKE SAHNE OLDU

Akademi Ümraniye Müzik Kursu Yıl Sonu konseri Ümraniyeli sanatseverleri bir araya getirdi. 29 müzisyenin sahne aldığı konserde, zengin repertuvarın yanı sıra Sovyet besteci Vasily Solovyov-Sedoi tarafından bestelenen Moscow Nights adlı eser Türk müziği orkestrasıyla, opera eğitimi alan Şükrü Midillioğlu tarafından seslendirildi.

ÜMRANİYE MÜZİK AKADEMİSİ YIL SONU KONSERİ BİR İLKE SAHNE OLDU
ÜMRANİYE MÜZİK AKADEMİSİ YIL SONU KONSERİ BİR İLKE SAHNE OLDU Anadolu Havadis

Ümraniye Belediyesi ve İstanbul Teknik Üniversitesi Türk Müziği Devlet Konservatuvarı iş birliğiyle Akademi Ümraniye Müzik Kursu Yıl Sonu konseri düzenlendi. Sanatseverleri bir araya getiren konserde, Batı ve Türk müziğinin önemli eserleri kursta eğitim gören öğrenciler tarafından seslendirildi.

Şehit Kaymakam Muhammed Fatih Safitürk Kültür Merkezi’nde düzenlenen konserde 29 müzisyen sahne aldı. Konserin ilk bölümünde; solo, duo ve trio icralar gerçekleştirilirken ikinci bölümde ise; Akademi Ümraniye Müzik Kursu’nda yetiştirilen öğrencilerden oluşan orkestra ile şan ve opera bölümünde eğitimine devam eden öğrenciler eserleri birlikte seslendirdi.

Ünlü bestecilerin eserleri seslendirildi

Antonio Vivaldi, Luigi Boccherini, Antonin Dvorak, Eric Satie, Oskar Rieding, Tanburi Cemil Bey, Hamamizade İsmail Dede Efendi, Âşık Veysel ve Necip Celal Andel gibi sanatçıların eserlerinin seslendirildiği konser bir ilke sahne oldu. Ünlü Sovyet besteci Vasily Solovyov-Sedoi tarafından bestelenen Moscow Nights adlı eser, opera eğitimi alan Şükrü Midillioğlu ve Türk müziği orkestrası tarafından icra edildi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
EROKSPOR KENDİ SAHASINDA KAYBETMİYOR
EROKSPOR KENDİ SAHASINDA KAYBETMİYOR
Yayalar’ı Ankara Caddesi’ne bağlayan sokak genişletiliyor
Yayalar’ı Ankara Caddesi’ne bağlayan sokak genişletiliyor