Advert
Advert
en iyi casino siteleri

Üsküdar Belediyesi Çalışanları Zehirlendi...

Üsküdar Belediyesi çalışanları, belediyenin yemekhanesinden yemek yedikten sonra zehirlendiği öne sürüldü. Yaklaşık 200 personel hastaneye kaldırıldı.

 Üsküdar Belediyesi Çalışanları Zehirlendi...
 Üsküdar Belediyesi Çalışanları Zehirlendi... Anadolu Havadis

Üsküdar Belediyesi çalışanları çarşamba günü yediği yemek sonrasında karın ağırısı şikayetiyle  hastaneye koştu. İlk olarak 150, daha sonra 200 personelin gıda kaynaklı zehirlenme geçirdiği  öğrenildi.Zehirlelenen  çalışanlar Üsküdar Polis Hastanesi ve Haydarpaşa Numune Hastanesi’ne kaldırıldı. Hastaneye kaldırılan personeller tedavi altına alındı.

 Personellerin o gün menüde bulunan kadınbudu köfteden  kaynaklı zehirlendiği düşünülürken,Üsküdar belediyesi konuyla ilgili hâlâ bir açıklama yapmadı.Günlük 3 bin  kişiye yemek çıkarılan bir yemekhanede yaz aylarında gıda güvenliği konusunda neden önlem alınmadığı soru işareti olarak akıllarda kalıyor. Gıda üretim yerlerinde alınması gereken önlemler ve şahit numuneleri gerekli gıda kontrol müdürlüğüne gönderildimi? İlçe gıda konrol müdürlüğü bu konu hakkında gerekli incelemeler yaptımı ? Belediye yemekhanesine ziyaret gerçekleştirildi mi ? Eğer gerçekleştirldiyse sonucu kamuoyuna bildirmelerini bekliyoruz.Bu tarz zehirlenme vakalarının olduğu işletmelerde gerekli yetkin personel işini yapamadığı anlaşılır.Günlük menü yapılırken mevsimler hatta dönemsel olarak gıda güvenliği konusunda risk teşkil eden ürünler tercih etmekten kaçınılır. Kimler sorumlu ise gereği yapılmalıdır.

 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
EROKSPOR KENDİ SAHASINDA KAYBETMİYOR
EROKSPOR KENDİ SAHASINDA KAYBETMİYOR
Yayalar’ı Ankara Caddesi’ne bağlayan sokak genişletiliyor
Yayalar’ı Ankara Caddesi’ne bağlayan sokak genişletiliyor