Advert
Advert
en iyi casino siteleri

CAMİLERDE TEMİZLİK ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Arnavutköy Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü, ilçe genelindeki camilerde düzenli olarak temizlik çalışmalarını sürdürüyor.

CAMİLERDE TEMİZLİK ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR
CAMİLERDE TEMİZLİK ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR Anadolu Havadis

Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü’ne bağlı ekipler ilçede yer alan cami ve diğer ibadethanelerde düzenli olarak temizlik çalışması yapıyor. Cami temizlik ekipleri son olarak, 7 bin metrekare büyüklüğünde olan ve 15 bin kişi kapasiteli Taşoluk Yeşil Camii'nde temizlik çalışması gerçekleştirildi.

Cami temizlik ekipleri, vatandaşların temiz bir ortamda ibadetlerini gerçekleştirebilmeleri için camilerin içlerinden başlayarak, abdesthaneler, lavabolar ve cami çevresi temizliği yapıyor. Bu çalışmalarla camilerin temiz ve düzenli bir şekilde kullanılması hedefleniyor. Temizlik ekipleri, camilerin halılarını ıslak ve kuru temizleme yöntemleriyle tozdan arındırıyor. Ayrıca, cami içerisinde bulunan halılar, avizeler, ayakkabılıklar ve kitaplıklar da büyük bir titizlikle temizleniyor. 

Arnavutköy Belediyesi tarafından yapılan çalışma, camiler ve diğer ibadethanelerde vatandaşların daha temiz ve güvenli bir ortamda ibadet etmelerini sağlıyor. Belediye yetkilileri, düzenli olarak cami temizlik çalışmalarının devam edeceğini belirtiyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
EROKSPOR KENDİ SAHASINDA KAYBETMİYOR
EROKSPOR KENDİ SAHASINDA KAYBETMİYOR
Yayalar’ı Ankara Caddesi’ne bağlayan sokak genişletiliyor
Yayalar’ı Ankara Caddesi’ne bağlayan sokak genişletiliyor