Advert
Advert
en iyi casino siteleri

KÂĞITHANE BELEDİYESİ AFETLERE KARŞI ÖĞRENCİLERİ BİLİÇLENDİRİYOR

Kâğıthane Belediyesi, Kızılay ve Sivil Savunma iş birliğiyle ilçedeki ortaokul ve liselerde eğitim gören öğrencilere “Afet Farkındalık ve İlk Yardım Eğitimi” veriliyor.

KÂĞITHANE BELEDİYESİ AFETLERE KARŞI ÖĞRENCİLERİ BİLİÇLENDİRİYOR
KÂĞITHANE BELEDİYESİ AFETLERE KARŞI ÖĞRENCİLERİ BİLİÇLENDİRİYOR Anadolu Havadis

undefined

Afet farkındalık eğitimi alan öğrencilere; deprem, sel, yangın gibi doğal afetler de toplanma ve buluşma yerleri, afetler sırasında doğru davranış şekilleri, acil durum çantası hazırlanması ve ilk yardım gibi konularda eğitimler veriliyor. Bu sayede öğrenciler ve gençlerin afetlere karşı bilinçlenmesi sağlanıyor.

undefined

Okullardaki eğitimlere katılan Kâğıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin; “ Okullarımızda Afet Farkındalık ve İlk Yardım Eğitimi vermeye bu sene de devam ediyoruz. Gençlerimizin bilinçli ve kriz yönetiminde kolay çözüm üretmeleri noktasında destek sağlıyoruz. Bu eğitimler ülkemiz ve bizim için çok önemli. Gençlerimizi olası bir kaza ve afet durumuna karşı bilinçlendiriyoruz. Doğal afetlerin önüne geçmek çok zor ama alınacak tedbirlerle meydana gelebilecek zararları en aza indirmek mümkün. Bunu sağlamanın en iyi yolu da bizim yaşanabilecek afetlere karşı eğitimli ve hazırlıklı olmamız. Bu eğitimler ile birlikte inşallah olası acil durumlarda can kayıplarının önüne geçmiş olacağız.

undefined

Kâğıthane Belediyesi'nin okullardaki Afet Farkındalık ve İlkyardım Eğitimleri eğitim dönemi boyunca devam edecek. Ayrıca eğitime katılan öğrencilerin tümüne Kâğıthane Belediyesi tarafından 4 GB'lık mobil internet paketi de hediye ediliyor.

undefined

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
EROKSPOR KENDİ SAHASINDA KAYBETMİYOR
EROKSPOR KENDİ SAHASINDA KAYBETMİYOR
Yayalar’ı Ankara Caddesi’ne bağlayan sokak genişletiliyor
Yayalar’ı Ankara Caddesi’ne bağlayan sokak genişletiliyor