Advert
Advert
en iyi casino siteleri

ÇOCUKLAR ANNELERİYLE ÖĞRENİYOR

Esenler Belediyesi tarafından hayata geçirilen Anne- Çocuk Atölyesi’nde minikler anneleri ile eğlenerek öğrenme fırsatı buluyor. Atölyede bu hafta minikler mısır koçanıyla beş duyu organını hareket e geçiren keşif çalışması yaptı.

ÇOCUKLAR ANNELERİYLE ÖĞRENİYOR
ÇOCUKLAR ANNELERİYLE ÖĞRENİYOR Anadolu Havadis

Esenler Belediyesi tarafından anneler ve çocukları için özel olarak hazırlanan Anne- Çocuk Atölyesi devam ediyor. 5 hafta boyunca 8 atölyede 20 anne ve 20 çocuğun katılımıyla gerçekleşen atölyede “Seyret-Keşfet-Üret” temasıyla her hafta farklı atölyeler düzenleniyor. Atölyede bu hafta minikler, evden getirdikleri mısır koçanlarıyla beş duyu organlarını harekete geçiren keşif çalışması yaptı. Etkinlikte büyüteç, mezura ve göz bantlarını kullanarak kendilerine sorulan soruları yanıtlayan minikler, anneleriyle keyifli bir etkinliğe katılmanın mutluluğunu yaşadı. Çocukların ebeveynle olan iletişimini güçlendiren etkinlikte ayrıca mısır kabuklarından bebek tasarımı çalışması gerçekleştirildi.

KIZIM BURADA SOSYALLEŞİYOR

8 yaşındaki Meyra, “Ben burada çok eğleniyorum. Mısırlardan tavşan yaptım. Annemle birlikte geldik buraya. Yarın da arkadaşımla geleceğim” dedi. 6 yaşındaki Erva da etkinliklerden çok keyif aldığını kaydederek “Bugün mısır teyze yaptık. İyi ki geldik” ifadelerini kullandı.

Etkinliğe kızıyla birlikte katıldıklarını kaydeden İlknur Tepe ise şunları kaydetti:

“Belediyemizin spor etkinliklerinden oldukça faydalanıyoruz. Her türlü etkinliğe katılmaya çalışıyoruz. Bu da bizleri çok memnun ediyor. Çocuğumla burada kaliteli vakit geçiriyorum. Kızımın okulu için de çok faydalı oluyor. Burada sosyalleşiyor. Ücretsiz olması da bizler için bir avantaj” diye konuştu.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
EROKSPOR KENDİ SAHASINDA KAYBETMİYOR
EROKSPOR KENDİ SAHASINDA KAYBETMİYOR
Yayalar’ı Ankara Caddesi’ne bağlayan sokak genişletiliyor
Yayalar’ı Ankara Caddesi’ne bağlayan sokak genişletiliyor