Advert
Advert
en iyi casino siteleri

ÖĞRETMENLER ÖZEL GÜNDE BİR ARAYA GELDİ

Öğretmenler Günü, Arnavutköy’de Nuri Pakdil Kültür ve Sanat Merkezi’nde düzenlenen törenle kutlandı.

ÖĞRETMENLER ÖZEL GÜNDE BİR ARAYA GELDİ
ÖĞRETMENLER ÖZEL GÜNDE BİR ARAYA GELDİ Anadolu Havadis

Arnavutköy Kültür ve Sanat Merkezi, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla renkli ve anlamlı bir etkinliğe ev sahipliği yaptı. Programa, Arnavutköy Kaymakamı Mahmut Hersanlıoğlu, Belediye Başkanı A. Haşim Baltacı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasip Turhan’ın katıldığı programa, öğretmenler ve öğrenciler de yoğun ilgi gösterdi.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan program, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasip Turhan'ın günün anlam ve önemini belirten konuşmasıyla devam etti. Ardından tiyatro gösterileri, canlandırmalar ve sahne performansları gerçekleşti. Şehit öğretmenlere yönelik düzenlenen duygu dolu anma gösterisi, katılımcılara derin duygular yaşattı. Ayrıca, programda görevlerine yeni başlayan öğretmenlerin yemin töreni de gerçekleştirildi.

Belediye Başkanı A. Haşim Baltacı, program kapsamında ilçedeki okullara kahve makinesi hediye edilmesinin yanı sıra, öğretmenlere hitaben yaptığı konuşmada, "Büyük bir fedakarlıkla memleketimizin her yerinde görevini yerine getiren siz değerli öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutluyorum" dedi.

Arnavutköy'deki 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlamaları, birlik ve beraberlik içinde geçen anlamlı etkinliklerle öğretmenlere olan minnet ve saygının bir kez daha dile getirildiği unutulmaz bir program gerçekleştirildi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
EROKSPOR KENDİ SAHASINDA KAYBETMİYOR
EROKSPOR KENDİ SAHASINDA KAYBETMİYOR
Yayalar’ı Ankara Caddesi’ne bağlayan sokak genişletiliyor
Yayalar’ı Ankara Caddesi’ne bağlayan sokak genişletiliyor