Advert
Advert
en iyi casino siteleri

AFET HAZIRLIKLARI ELE ALINDI

Arnavutköy Afet Eğitim Merkezi'nde yapılan toplantıda ilçe afet arama kurtarma çalışmaları değerlendirildi.

AFET HAZIRLIKLARI ELE ALINDI
AFET HAZIRLIKLARI ELE ALINDI Anadolu Havadis

Arnavutköy Afet Eğitim Merkezi'nde (AFEM), İlçe Afet Arama Kurtarma Çalışma Grubu Planı ve afet eğitim çalışmaları, düzenlenen toplantıda masaya yatırıldı. Toplantıda, Arnavutköy'deki arama ve kurtarma faaliyetleri, kapasite artırma çalışmaları ve Kahramanmaraş depremleri değerlendirilerek afet eğitim çalışmalarına odaklanıldı.

Arnavutköy İlçe Arama Kurtarma Çalışmaları Grubu'nun ana sorumlusu olan Arnavutköy Belediyesi Afet ve Sivil Savunma Uzmanlığı tarafından düzenlenen toplantıya, Arnavutköy Arama Kurtarma (ARKUR), AFAD Arama ve Kurtarma Birlik Müdürlüğü, İlçe Emniyet Müdürlüğü, İlçe Jandarma Komutanlığı, Arnavutköy İtfaiye Grup Amirliği, Yıldızlar Arama Kurtarma, ANDA Arama Kurtarma gibi destek ve paydaş kamu kurumları ile sivil toplum kuruluşları katılım sağladı.

Toplantıda ayrıca, Türkiye Afet Müdahale Planı, İlçe Afet Müdahale Planı ve Arama Kurtarma Çalışmaları Grubu Planı konularında sunumlar gerçekleştirildi. Bu çerçevede, Arnavutköy'de afetlere müdahale ve arama-kurtarma faaliyetlerini daha etkin ve koordineli bir şekilde yönetme amacıyla planlamalar yapıldı. 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
EROKSPOR KENDİ SAHASINDA KAYBETMİYOR
EROKSPOR KENDİ SAHASINDA KAYBETMİYOR
Yayalar’ı Ankara Caddesi’ne bağlayan sokak genişletiliyor
Yayalar’ı Ankara Caddesi’ne bağlayan sokak genişletiliyor