Advert
Advert
en iyi casino siteleri

ÜMRANİYE BELEDİYESİ’NDEN OKULLARA 1 MİLYON 200 BİN LİRALIK SPOR MALZEMESİ DESTEĞİ

Ümraniye Belediyesi, ilçede bulunan 93 okula 1 milyon 200 bin liralık spor malzemesi desteğinde bulundu. Futbol topundan voleybol topuna, basketbol topundan, tenis topuna kadar birçok sportif alanda 2 binden fazla malzeme dağıtıldı.

ÜMRANİYE BELEDİYESİ’NDEN OKULLARA 1 MİLYON 200 BİN LİRALIK SPOR MALZEMESİ DESTEĞİ
ÜMRANİYE BELEDİYESİ’NDEN OKULLARA 1 MİLYON 200 BİN LİRALIK SPOR MALZEMESİ DESTEĞİ Anadolu Havadis

Ümraniye’deki okullara her yıl düzenli olarak malzeme desteği veren Ümraniye Belediyesi, bu yıl da 35 ilkokul, 34 ortaokul ve 24 lise olmak üzere toplamda 93 okula, 1 milyon 200 bin liralık sportif malzeme desteği sağladı. Malzeme desteği programında ayrıca ilçede farklı branşlarda sportif faaliyet gösteren ilkokul, ortaokul ve liseli öğrencilerinin mücadele edeceği 16. Geleneksel Spor Oyunları’nın fikstür çekimi de yapıldı.

BAŞKAN YILDIRIM: 20 BİNE YAKIN LİSANSLI ÖĞRENCİMİZ VAR

Şehit Erol Olçok Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde düzenlenen programda konuşan Ümraniye Başkanı İsmet Yıldırım, “Her yıl olduğu gibi bu yılda ilçemizdeki okullara spor malzemesi yardımı yapıyoruz. Sadece sizlere değil, Ümraniye’de bulunan tüm spor kulüplerinin ihtiyaçlarını karşılıyoruz. Yeter ki sizler spor yapın” dedi. Spor kulüplerinde tekvandodan güreşe, futboldan basketbola kadar her dalda yaklaşık 20 bine yakın lisanlı öğrencilerin olduğunu söyleyerek konuşmasını sürdüren Başkan Yıldırım, “Ümraniye sporla barışık. İlçemizde yaklaşık 125 binin üzerinde öğrencimiz var hepsinin lisanslı sertifikalı olması gerekiyor” dedi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
EROKSPOR KENDİ SAHASINDA KAYBETMİYOR
EROKSPOR KENDİ SAHASINDA KAYBETMİYOR
Yayalar’ı Ankara Caddesi’ne bağlayan sokak genişletiliyor
Yayalar’ı Ankara Caddesi’ne bağlayan sokak genişletiliyor