Advert
Advert
en iyi casino siteleri

MİNİK DOSTLAR "CERRAHİ KLİNİĞİ" AÇILIŞI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Üsküdar Belediyesi’nin yaralı ya da hasta sokak hayvanlarına sevgi elin uzatan, onların muayene, tedavi ve bakımlarını üstlenen Minik Dostlar Kliniği, yeni cerrahi kliniğine kavuştu.

MİNİK DOSTLAR
MİNİK DOSTLAR Anadolu Havadis

undefined

Daha çok hayvanı sağlığına kavuşturmak için 2016’da hayata geçirilen Minik Dostlar Kliniği’nin yanında inşa edilen cerrahi bölümünün açılışında konuşan Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, bugüne kadar 80 bin hayvanın tedavisini gerçekleştirdiklerini açıkladı.
 undefined
Yeni açılan cerrahi kliniğiyle verdikleri hizmeti iki katına çıkaracaklarını belirten Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen cerrahi bölümü sayesinde aynı anda 4 ameliyat yapılabileceğini ifade etti. Minik Dostlar Kliniği’nde günde ortalama 20 ameliyat yapıldığını belirten Başkan Türkmen sözlerini şöyle sürdürdü; ‘’Minik Dostlar Kliniği’nde günde ortalama 60 hayvanı tedavi ediyoruz. Gündüz 4 veteriner hekim ve 4 veteriner teknikerle, geceleri de 1 veteriner hekim ve 1 veteriner teknikerle hizmet veriyoruz. Bu sayılar bugünden itibaren artacak. Veterinerlerimiz daha fazla operasyon gerçekleştirecek. Ameliyat olan minik dostlarımız, operasyondan sonra burada dinlenme odalarında iyileşene kadar kalabilecek.’’
 undefined
Haftanın 6 günü, 08.30 – 23.30 saatleri arasında ücretsiz hizmet veren Minik Dostlar Kliniği’nin yeni açılan cerrahi binasında iki ameliyathane, dinlenme odası röntgen odası, her türlü tahlilin yapılabildiği laboratuvar, ultrason ve diş tedavileri için cihazlar bulunuyor.

undefined

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
EROKSPOR KENDİ SAHASINDA KAYBETMİYOR
EROKSPOR KENDİ SAHASINDA KAYBETMİYOR
Yayalar’ı Ankara Caddesi’ne bağlayan sokak genişletiliyor
Yayalar’ı Ankara Caddesi’ne bağlayan sokak genişletiliyor