Advert
Advert
en iyi casino siteleri

Minik Öğrencilerden “Sıfır Atık” Korosu

Gaziosmanpaşa’da minik öğrenciler “Sıfır Atık Projesi”ne dikkat çekmek için 1.200 kişilik dev bir koro oluşturdu. Hep bir ağızdan “Sıfır Atık” şarkısını seslendiren minikler, çevre için farkındalık oluşturdu.

Minik Öğrencilerden “Sıfır Atık” Korosu
Minik Öğrencilerden “Sıfır Atık” Korosu Anadolu Havadis

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan’ın himayelerinde Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından başlatılan “Sıfır Atık Projesi”ne Gaziosmanpaşalı minik öğrencilerin desteği sürüyor. Çevreci nesiller yetiştirmeyi amaçlayan Gaziosmanpaşa Belediyesi, bu kapsamda öğrencilerle gerçekleştirdiği “Sıfır Atık” etkinliklerine bir yenisini daha ekledi. Bekir Sami Dedeoğlu ilkokulunda eğitim gören 1.200 öğrenci oluşturdukları koro ve seslendirdikleri Sıfır Atık şarkısıyla projenin önemine dikkat çekti.

DOĞA İÇİN ŞARKI SÖYLEDİLER

Geri dönüşüme destek vermek ve farkındalık oluşturmak amacıyla gerçekleştirilen etkinlik, miniklerin görsel şölenine sahne oldu. Tek renk beyaz kıyafetleri ve yakalarındaki “Geleceğe Değer Kattık” yazılı kartlarla bahçede 1.200 kişilik dev bir koro oluşturan öğrenciler, söyledikleri şarkı ve koreografileriyle göz doldurdu. Arkadaşları ve öğretmenleriyle doğa için şarkı söyleyen çocukların mutluluğu gözlerinden okundu.

“ÇEVREYİ KORUMAK İÇİN ELİMİZDEN GELENİ YAPIYORUZ”

Doğayı korumanın önemine dikkat çekmek istediklerini söyleyen öğrencilerden Almina Özer, “Doğayı korumak için şarkı söyledik. Çok çalıştık, çok emek verdik. Güzel bir etkinlik olduğunu düşünüyorum” dedi. Berilay Yenici ise, “Çok eğlendik. Çevreyi korumak için elimizden geleni yapıyoruz” diye konuştu.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
EROKSPOR KENDİ SAHASINDA KAYBETMİYOR
EROKSPOR KENDİ SAHASINDA KAYBETMİYOR
Yayalar’ı Ankara Caddesi’ne bağlayan sokak genişletiliyor
Yayalar’ı Ankara Caddesi’ne bağlayan sokak genişletiliyor