Advert
Advert
en iyi casino siteleri

GÜNEY ASYA KÜLTÜR OKULU ESENLER’DE BAŞLIYOR

Esenler Belediyesi, Güney Asya kültürünü yakından tanımak ve uluslararası hoşgörünün gelişmesine katkı sağlamak amacıyla Güney Asya Kültür Okulu açıyor.

GÜNEY ASYA KÜLTÜR OKULU ESENLER’DE BAŞLIYOR
GÜNEY ASYA KÜLTÜR OKULU ESENLER’DE BAŞLIYOR Anadolu Havadis

Kültürler arası ilişkilere katkı sunmak amacıyla hayata geçirilen Dünya Kültür Akademisi’nin ikinci adımı Güney Asya Kültür Okulu’na kayıtlar başladı. Esenler Belediyesi ile Bâb-ı Âlem, Selam ve Turkuaz Uluslararası Öğrenci Dernekleri ortaklığında çevrimiçi yapılacak derslere başvurular 11 Şubat’a kadar devam edecek. Güney Asya’daki düğün, giyim, yemek, enstrüman ve çocuk oyunları kültürlerinin ele alınacağı eğitim sonunda katılımcılara sertifikaları takdim edilecek.

DERSLER 13 ŞUBAT’TA

Kuala Lumpur YEE Müdürü Dr. Ömer Altun, Güney Asya Uzmanı ve Gazeteci Abdullah Zerrar, Gasam Başkanı Cemal Demir ve Güney Asyalı uzmanların katılımıyla 13 Şubat Cumartesi günü saat 20.00’de Zoom uygulaması üzerinden başlayacak eğitimler, 27 Şubat 2021’de sona erecek. Dersler 13-27 Şubat tarihlerinde Cumartesi- Pazar günleri saat 20.00’de organize edilecek. Güney Asya Kültür Okulu’na 11 Şubat Perşembe gününe kadar başvuru yapılabiliyor.

 

Başvuru Linki: https://onlineislemler.esenler.bel.tr/omis/#/anket/anket?id=4168536

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
EROKSPOR KENDİ SAHASINDA KAYBETMİYOR
EROKSPOR KENDİ SAHASINDA KAYBETMİYOR
Yayalar’ı Ankara Caddesi’ne bağlayan sokak genişletiliyor
Yayalar’ı Ankara Caddesi’ne bağlayan sokak genişletiliyor