Advert
Advert
en iyi casino siteleri

ŞİLE BELEDİYESİ’NDEN ‘ÖZEL GEREKSİNİMLİ BİREYLERE’ ÖZEL ETKİNLİK

Özel Gereksinimli Bireyler Şile Atık Getirme Merkezi’nde Şile’de yaşayan çeşitli yaşlardaki özel gereksinimli bireyler, Atık Getirme Merkezi’nde düzenlenen ‘Geri Dönüşüm Atölye’ çalışmasına katıldılar. Şile Belediyesi Sosyal Hizmetler Müdürlüğü’nde görevli personelin gözetiminde gerçekleşen etkinlikte, özel gereksinimli bireyler, doyasıya vakit geçirdi.

ŞİLE BELEDİYESİ’NDEN ‘ÖZEL GEREKSİNİMLİ BİREYLERE’ ÖZEL ETKİNLİK
ŞİLE BELEDİYESİ’NDEN ‘ÖZEL GEREKSİNİMLİ BİREYLERE’ ÖZEL ETKİNLİK Anadolu Havadis

Yüzlerindeki Tebessüm Ömre Bedeldi
Şile Belediyesi, özel gereksinimli bireylerin sosyal hayata daha çok karışabilmesi adına bugün  Şile 1. Sınıf Atık Getirme Merkezi’nde özel bir etkinlik düzenledi.

Şile Belediyesi Sosyal Hizmetler Müdürlüğü ekipleri tarafından evlerinden tek tek alınarak Şile Atık Getirme Merkezi’nde buluşan 14 özel gereksinimli birey hem Dilek Sabahyeli’nin seslendirdiği şarkılara eşlik ettiler, hem de Atık Getirme Merkezi’ne getirilen kozalakları, farklı renklere boyayarak, daha sonra kapı süsü olacak şekilde, çeşitli iç mekanların yepyeni bir hava kazanmasına katkıda bulundular. Meyve suyu ve çeşitli yiyecek ikramları ve karşılıklı sohbet eşliğinde gerçekleşen program, yüzlerindeki mutluluk görülmeye değer olan katılımcıların Atık Getirme Merkezi’nin gezilmesi ile sonlandı. 



Şile Belediyesi nin gelecek nesillere geri dönüşüm bilincinin aktarılması amacıyla ilkini düzenlediği  ‘Geri Dönüşüm Atölye’ çalışmaları devam edecek.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
EROKSPOR KENDİ SAHASINDA KAYBETMİYOR
EROKSPOR KENDİ SAHASINDA KAYBETMİYOR
Yayalar’ı Ankara Caddesi’ne bağlayan sokak genişletiliyor
Yayalar’ı Ankara Caddesi’ne bağlayan sokak genişletiliyor