Advert
Advert
en iyi casino siteleri

“ÇOCUKLARIN HAKKI VAR” PANELİ DÜZENLENDİ

Esenler Belediyesi 20 Kasım Dünya Çocuk Hakları Günü’ne özel "Çocukların Hakkı Var" isimli bir panel düzenledi. Panelde, çocukların medyada, hukukta, dinde ve eğitimdeki yerleri anlatıldı.

“ÇOCUKLARIN HAKKI VAR” PANELİ DÜZENLENDİ
“ÇOCUKLARIN HAKKI VAR” PANELİ DÜZENLENDİ Anadolu Havadis

Esenler Belediyesi, her yıl 20 Kasım’da kutlanan Dünya Çocuk Hakları günü için panel düzenledi. Panelde, çocukların yaşama, korunma, barınma ve gelişme hakları anlatıldı. Dr. Kadir Topbaş Kültür Merkezi’nde düzenlenen panele; Esenler Belediyesi Başkan Yardımcısı Abdülkadir Şengör, Esenler Belediyesi Kadın ve Aile Müdürü Cemal Bolat, onlarca çocuk ve aileleri katıldı.

‘BEBEK DOSTU ŞEHİR ESENLER’ UNVANIYLA LİTERATÜRE GEÇECEĞİZ

Panelde konuşma yapan Esenler Belediyesi Kadın ve Aile Müdürü Cemal Bolat, “Türkiye genelinde çocuklarımız ve gençlerimiz için ilkleri yapan bir belediyeyiz. 8 tane bilgi ve hikmet evimizle, 4 binden fazla öğrenciye hitap ediyoruz. ‘Bebek Dostu Şehir’ kriterlerini de tamamladık. İnşallah 2023 başında ‘Bebek Dostu Şehir Esenler’ unvanıyla literatüre geçeceğiz” diye konuştu.

1 YARARLI İÇERİĞE KARŞILIK 4 ZARARLI İÇERİĞİ

Konuşmaların ardından panelistler tarafından programda, çocukların medyada, hukukta, dinde ve eğitimdeki yerleri anlatıldı. Çocukların özellikle medya üzerinden istismar edildiği ve medyada 1 yararlı içeriğe karşı 4 tane zararlı içeriğin bulunduğu ve bunların nasıl önüne geçileceği konuları konuşuldu.

Konuşmaların ardından çocuk hakları programına katılan panelistlere çiçek takdim edildi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
EROKSPOR KENDİ SAHASINDA KAYBETMİYOR
EROKSPOR KENDİ SAHASINDA KAYBETMİYOR
Yayalar’ı Ankara Caddesi’ne bağlayan sokak genişletiliyor
Yayalar’ı Ankara Caddesi’ne bağlayan sokak genişletiliyor