Advert
Advert
en iyi casino siteleri

Şehit Eren Bülbül’ün İsmi Gençlik Merkezinde Yaşatılıyor

Gaziosmanpaşa Belediyesi, yeni hizmet binasında eğitim faaliyetlerini sürdüren çok amaçlı gençlik merkezine Şehit Eren Bülbül’ün ismini verdi.

Şehit Eren Bülbül’ün İsmi Gençlik Merkezinde Yaşatılıyor
Şehit Eren Bülbül’ün İsmi Gençlik Merkezinde Yaşatılıyor Anadolu Havadis
Her yıl düzenlediği Yükseköğretim Kurumları Sınavı hazırlık kurslarıyla Gaziosmanpaşalı öğrencilerin hedefledikleri üniversitelere yerleşmesine katkı sağlayan gençlik merkezi, bu yıl Fevzi Çakmak Mahallesi’ndeki yeni eğitim binasına taşındı. Çok amaçlı gençlik merkezine; Trabzon'un Maçka ilçesinde 2017 yılında teröristler tarafından şehit edilen Eren Bülbül'ün ismi verildi. 5 adet derslik, müzik ve resim atölyesi, serbest çalışma alanı, oyun odası, basketbol sahası, dil akademisi sınıfı ve dinlenme alanlarının bulunduğu gençlik merkezinde; 278 öğrenci üniversite hazırlık, 155 öğrenci dil akademisi ve 36 öğrenci sanat kursu eğitimleri görüyor.
 
EĞİTİMLER; SPOR, SANAT VE KÜLTÜR FAALİYETLERİYLE DESTEKLENİYOR
 
Şehit Eren Bülbül Gençlik Merkezi’nde öğrencilere temel branş derslerinin yanı sıra uygulamalı eğitimler ve deneme sınavları düzenleniyor. Her çarşamba gerçekleştirilen deneme sınavlarında öğrenciler, kendilerini ölçme ve değerlendirme imkanı buluyor.
Derslerden arda kalan zamanlarda düzenlenen spor organizasyonları, sanatsal faaliyetler ve gezilerle öğrencilerin farklı etkinliklerle tanışması ve kaynaşması sağlanıyor. Şehit Eren Bülbül Gençlik Merkezi’nde ücretsiz internet ve rehberlik hizmeti de veriliyor.
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
EROKSPOR KENDİ SAHASINDA KAYBETMİYOR
EROKSPOR KENDİ SAHASINDA KAYBETMİYOR
Yayalar’ı Ankara Caddesi’ne bağlayan sokak genişletiliyor
Yayalar’ı Ankara Caddesi’ne bağlayan sokak genişletiliyor