Advert
Advert
en iyi casino siteleri

Yedikule&Ayvansaray Bahçe'nin Birbirinden Keyifli Yaz Atölyeleri Devam Ediyor

İstanbullular, Yedikule & Ayvansaray Bahçe'de, arıcılık, anne-çocuk salata, bahçıvanlık, bahçecilik, bitki bakımı, çocuklara özel arıcılık, mantar yetiştiriciliği, reçel, salça, sebze toplama ve paketleme, topraksız tarım ve turşu atölyeleriyle şehirde tarımın keyfini çıkarıyorlar.

Yedikule&Ayvansaray Bahçe'nin Birbirinden Keyifli Yaz Atölyeleri Devam Ediyor
Yedikule&Ayvansaray Bahçe'nin Birbirinden Keyifli Yaz Atölyeleri Devam Ediyor Anadolu Havadis

Yedikule & Ayvansaray Bahçe, doğanın tadını çıkarmak isteyen mahalle sakinlerine birbirinden keyifli atölyeler sunuyor. Doğayla iç içe olmanın yanı sıra, tarım konusunda da bilgi ve deneyim kazanma fırsatı buluyorlar.

 

Arıcılık atölyesinde, katılımcılar arıların dünyasını keşfediyor ve doğal bal üretiminin inceliklerini öğreniyorlar. Anne-çocuk salata atölyesinde ise anneler ve çocukları birlikte sağlıklı salatalar hazırlayarak beslenme konusunda bilinçleniyorlar. Bahçecilik ve bitki bakımı atölyelerinde, katılımcılara bahçecilik hakkında temel bilgiler veriliyor ve bitkilerin doğru şekilde nasıl bakılacağı öğretiliyor.

Çocuklara özel arıcılık atölyesi ise çocukların doğayı keşfetmelerine ve arıların dünyasını anlamalarına olanak sağlıyor. Mantar yetiştiriciliği atölyesinde, evde kendi mantarlarını yetiştirmeyi öğrenen katılımcılar, doğal ve sağlıklı besinleri sofralarına taşıyorlar.

Reçel, salça ve turşu atölyelerinde ise kış hazırlıkları için gerekli bilgiler paylaşılıyor ve katılımcılar kendi el emekleriyle doğal ürünler üretiyorlar. Yedikule & Ayvansaray Bahçe, Fatihli mahalle sakinlerine doğayla iç içe, keyifli ve öğretici bir yaz deneyimi sunuyor. Katılımcılar, bu atölyeler sayesinde şehirde tarım yapmanın inceliklerini keşfederek, doğanın güzelliklerine bir adım daha yaklaşıyorlar.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
EROKSPOR KENDİ SAHASINDA KAYBETMİYOR
EROKSPOR KENDİ SAHASINDA KAYBETMİYOR
Yayalar’ı Ankara Caddesi’ne bağlayan sokak genişletiliyor
Yayalar’ı Ankara Caddesi’ne bağlayan sokak genişletiliyor