Advert
Advert
en iyi casino siteleri

SEDA’dan Üniversite Sınavlarında Fark Yaratan Başarı

Sultangazi Belediyesi Eğitime Destek Akademisi’nde (SEDA) üniversite sınavlarına hazırlanan öğrenciler elde ettikleri başarılarla fark yarattılar. SEDA’da eğitim alan 291 öğrenci, ilk 50 binlik yüzdelik dilime girerek önemli bir başarıya imza attı.

SEDA’dan Üniversite Sınavlarında Fark Yaratan Başarı
SEDA’dan Üniversite Sınavlarında Fark Yaratan Başarı Anadolu Havadis

Sultangazi Belediyesi, eğitim kültüre, spordan sanata her alanda gençlere güçlü destek vermeye devam ediyor. Sultangazi Belediyesi’nin YKS ve LGS’ye hazırlanan gençlere eğitim desteği vermek için hayata geçirdiği SEDA, her yıl olduğu gibi bu yıl da önemli başarılara imza attı. ÖSYM tarafından açıklanan sonuçlara göre SEDA’da eğitim alan 291 öğrenci ilk 50 binlik yüzdelik dilime girerek ülkemizin en önde gelen üniversitelerini tercih etme hakkını kazandılar.

Uzman öğretmen kadrosuyla öğrencileri geleceğe hazırlayan SEDA’da, YKS’ye hazırlık eğitimi alan Birgül Kayık sözel puanda Türkiye 263.’sü, Esma Omak ise 749. oldu. Türkiye geneli sayısal puan sıralamasında Kemal Efe Tığlı 1017., Derviş Ali Çiriş 1537., Gamze Besli ise 1719. oldu. Eşit ağırlık alanında ise Umut Tozal ise Türkiye 1448.’si oldu. Başarılarıyla örnek alan öğrenciler, kendilerine destek olarak bu başarıyı elde etmelerinde büyük bir payı olan SEDA’daki öğretmenlerine ve Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun’a teşekkürlerini iletti.

Konuyla ilgili konuşan Başkan Dursun, SEDA’nın ilçenin en önemli eğitim kurumlarından biri hale geldiğini söyledi. Her yıl hem YKS hem de LGS’de derece yapan öğrenciler yetiştiren SEDA’nın bu başarısının tesadüf olmadığına dikkat çeken Başkan Dursun, “Bizim SEDA’yı kurarken amaçladığımız şey, gençlerimize eğitim alanında destek olmak, başarılarına katkı sağlamaktı. Çünkü ilçemiz önemli bir genç potansiyeline sahip. Bizim görevimiz, bu gençlerimizi en iyi şekilde hayata hazırlamak.

Bunun yolu da eğitimden geçiyor. Kaliteli öğretmen kadromuz ve eğitim materyallerimiz, modern kurs binalarımızla SEDA öğrencilerimizi cezbeden, sınavlara motive eden bir kurum. Bu imkanları sunduğumuz binlerce gencimiz bütün bir yıl boyunca üniversite sınavlarına hazırlandılar ve bu önemli başarılara imza attılar. Bu başarılarıyla hem ailelerini hem öğretmenlerini hem de bizleri gururlandırdılar. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum.” dedi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
EROKSPOR KENDİ SAHASINDA KAYBETMİYOR
EROKSPOR KENDİ SAHASINDA KAYBETMİYOR
Yayalar’ı Ankara Caddesi’ne bağlayan sokak genişletiliyor
Yayalar’ı Ankara Caddesi’ne bağlayan sokak genişletiliyor