Advert
Advert
en iyi casino siteleri

SPOR SPİKERLİĞİ AKADEMİSİ’NDE İKİNCİ ETAP BAŞLIYOR

‘Spor Spikerliği Akademisi’nde ilk etap tamamlandı. Gençler şimdi de öğrendikleri bilgileri pratiğe döküp, yerinde öğrenecek.

SPOR SPİKERLİĞİ AKADEMİSİ’NDE İKİNCİ ETAP BAŞLIYOR
SPOR SPİKERLİĞİ AKADEMİSİ’NDE İKİNCİ ETAP BAŞLIYOR Anadolu Havadis

Esenler Belediyesi Gençlik ve Spor Merkezinin düzenlediği, alanında ilk kez ve tamamen ücretsiz olarak yapılan ‘Spor Spikerliği Akademisi’nde teori kısmından oluşan ilk etabı tamamlandı. Akademi’nin ikinci etabında, mesleğinde zirve yapmış eğitmenler tarafından diksiyon, doğru okuma, doğru nefes alma ve başarılı aktarım gibi konularda pratik çalışmalar yapılacak. Aynı zamanda çeşitli medya kuruluşlarına teknik geziler düzenlenecek.

DENEYİMLİ İSİMLER GENÇLERE YOL GÖSTERDİ

Erdoğan Arıkan, Melih Gümüşbıçak ve Buket Sevinç Aykın, Aykut İnce, Özkan Öztürk, Serhan Acar, Sabri Ugan ve Emre Tilev gibi isimler teorik kısımda katılımcılara eğitim verdi. Katılımcıların, uzman isimlere en çok sorduğu soru ‘Mesleğe nasıl başladınız?’ oldu. Eğitmenlerin farklı hayat hikâyeleri ve yol göstermeleri gençlerin gelecekle ilgili planlarına ışık tuttu. Ustalar gençlere, meslekte kullandıkları yöntemleri, Türkçe kullanımının önemini, basit diksiyon ve nefes alma egzersizlerini, doğru anlatım metotlarını, futbol ve spor müsabakalarında dikkat edilmesi gereken ince detayları anlattı.

‘Spor Spikerliği Akademisi’nde başarılı olan kursiyerlere, Esenler Belediyesi Gençlik ve Spor Merkezi’nin hazırladığı ve her eğitmenin isminin yer aldığı bir katılım belgesi verilecek.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
EROKSPOR KENDİ SAHASINDA KAYBETMİYOR
EROKSPOR KENDİ SAHASINDA KAYBETMİYOR
Yayalar’ı Ankara Caddesi’ne bağlayan sokak genişletiliyor
Yayalar’ı Ankara Caddesi’ne bağlayan sokak genişletiliyor