Advert
Advert
en iyi casino siteleri

Genç Boksörler 15 Temmuz Şehitlerinin Anısına Beyoğlu’nda Ringe Çıktı

15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Boks Turnuvası’nın üçüncüsü Beyoğlu’nda gerçekleştirildi. 25 kulüpten 83 sporcunun katıldığı turnuvada konuşan Başkan Yıldız, “Bütün şehitlerimizin, 15 Temmuz şehitlerimizin ruhları şad olsun, birliğimiz, bayrağımız var olsun” dedi.

Genç Boksörler 15 Temmuz Şehitlerinin Anısına Beyoğlu’nda Ringe Çıktı
Genç Boksörler 15 Temmuz Şehitlerinin Anısına Beyoğlu’nda Ringe Çıktı Anadolu Havadis

15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Boks Turnuvası, 25 kulüpten 83 sporcunun katılımıyla, Beyoğlu Belediyesi Sütlüce Spor Tesisi’nde gerçekleştirildi. Beyoğlu Belediyesi, Beyoğlu İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü ile Türkiye Boks Federasyonu işbirliğinde bu yıl üçüncüsü düzenlenen turnuva, sporseverler tarafından ilgiyle izlendi. Turnuvaya katılan Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız da boks eldivenlerini giyip ringe çıkarak genç boksörlerden biriyle kısa bir maç yaptı.

“ŞEHİTLER İÇİN BOKS TURNUVASI DÜZENLEDİK”Turnuvanın önemine dikkat çeken Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız, “15 Temmuz şehitlerini anmak üzere, unutulmasın diye yapmış olduğumuz birtakım etkinliklerimiz vardı. Ruhları şad olsun, 15 Temmuz unutulmayacak. Spor birliktir, beraberliktir, kardeşliktir. Bu anlamda, 15 Temmuz’da vatanı için, bayrağı için, mukaddesatı için canları veren 15 Temmuz şehitleri ve cümle şehitlerin anısına; İlçe Spor Müdürlüğümüz ve boks federasyonunun İstanbul il temsilciliğiyle birlikte Beyoğlu Belediyesi olarak 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Boks Turnuvası düzenledik. Bütün sporcularımıza başarılar diliyorum. Bütün şehitlerimizin, 15 Temmuz şehitlerimizin ruhları şad olsun, birliğimiz, bayrağımız var olsun” dedi.

“15 TEMMUZ’DA ŞEHİT DÜŞEN BÜTÜN ŞEHİTLERİMİZE ALLAH’TAN RAHMET DİLERİZ”Türkiye Boks Federasyonu İstanbul İl Temsilcisi Metin Özkan ise, “15 Temmuz’da şehit düşen bütün şehitlerimize Allah’tan rahmet, yakınlarına sabırlar dileriz. Beyoğlu Belediyesi ile üçüncüsünü düzenlediğimiz 15 Temmuz Demokrasi Turnuvası için, Belediye Başkanımız Haydar Ali Yıldız’a, Spor Müdürümüz Adnan Yenen’e, Beyoğlu Gençlik Spor Müdürümüz Metin Albayrak’a, Türkiye Boks Federasyonu Başkanı Eyüp Gözgeç adına teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
EROKSPOR KENDİ SAHASINDA KAYBETMİYOR
EROKSPOR KENDİ SAHASINDA KAYBETMİYOR
Yayalar’ı Ankara Caddesi’ne bağlayan sokak genişletiliyor
Yayalar’ı Ankara Caddesi’ne bağlayan sokak genişletiliyor