Advert
Advert
en iyi casino siteleri

KÂĞITHANE’DE YAZ SPOR OKULLARI KAPANIŞ TÖRENİ GERÇEKLEŞTİ

Kâğıthane Belediyesi tarafından; çocuklara sporu sevdirmek amacıyla her yıl geleneksel olarak düzenlenen Yaz Spor Okulları'nın kapanış töreni Hasbahçe Stadyumu’nda gerçekleşti.

KÂĞITHANE’DE YAZ SPOR OKULLARI KAPANIŞ TÖRENİ GERÇEKLEŞTİ
KÂĞITHANE’DE YAZ SPOR OKULLARI KAPANIŞ TÖRENİ GERÇEKLEŞTİ Anadolu Havadis

22 Branşta 10 Bin Çocuk Eğitim Aldı

Kâğıthane Belediyesi’nin düzenlemiş olduğu Yaz Spor Okullarında; 4- 15 yaş aralığındaki 10 bin çocuğa uzman eğitmenler eşliğinde eğitimler verildi. 22 ayrı branşta eğitimler alan Kâğıthaneli çocuklar farklı spor dallarıyla buluşarak keyifli vakitler geçirdi.

undefined
Bu yıl yaz spor okullarına kayıt yaptıran çocuklar; basketbol, voleybol, masa tenisi, satranç, badminton, hentbol, dart, futbol, futsal, modern ve geleneksel okçuluk, jimnastik, karate, taekwondo, wushu, yüzme, güreş, tenis, buz pateni, boks, engelli basketbol ve engelli yüzme gibi alanlarda eğitimler aldı.

undefined

Yaz Spor Okulları kapanış törenine katılan Kâğıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin; “22 ayrı Branşta eğitim alan çocuklar Yaz Spor Okulları ile hem keyifli vakit geçirdiler hem de kendilerini keşfetme fırsatı buldular. Çocuklarımız bu eğitimden çok memnun kaldı, kışın da eğitimlere devam edeceğiz. Birçok da yeni arkadaş edindiler. Kağıthane'de geleceğin şampiyonlarını yetiştiriyoruz. Çocuklarımıza başarılarla dolu bir gelecek diliyorum” dedi.

undefined

Hasbahçe Stadyumu'nda düzenlenen programa Kaymakam Niyazi Erten, muhtarlar, spor kulülerinin temsilcileri, aileler, kursiyerler ve basın mensupları katıldı.

undefined

Konuşmaların ardından Kâğıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin, protokol üyeleri ile birlikte Yaz Spor Okulları'nda başarılı olan öğrencilere madalya ve sertifikalarını takdim etti.

undefined

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
EROKSPOR KENDİ SAHASINDA KAYBETMİYOR
EROKSPOR KENDİ SAHASINDA KAYBETMİYOR
Yayalar’ı Ankara Caddesi’ne bağlayan sokak genişletiliyor
Yayalar’ı Ankara Caddesi’ne bağlayan sokak genişletiliyor