Advert
Advert
en iyi casino siteleri

MİLLİ HALTERCİ NAİM SÜLEYMANOĞLU KABRİ BAŞINDA ANILDI

Dünya ve Türk sporunun efsane isimlerinden Olimpiyat Şampiyonu Halterci Naim Süleymanoğlu, 6. ölüm yıldönümünde kabri başında anıldı.

MİLLİ HALTERCİ NAİM SÜLEYMANOĞLU KABRİ BAŞINDA ANILDI
MİLLİ HALTERCİ NAİM SÜLEYMANOĞLU KABRİ BAŞINDA ANILDI Anadolu Havadis

Türk halterinin efsane ismi Olimpiyat Şampiyonu Naim Süleymanoğlu, 6. ölüm yıldönümünde Edirnekapı Şehitliği'nde düzenlenen anma töreniyle anıldı. Arnavutköy Belediyespor Halter Takımı’nın da katıldığı anma töreninde; Türkiye Halter Federasyonu (THF) Başkanı Talat Ünlü, Naim Süleymanoğlu'nun ailesi, genç sporcular ve birçok seveni yer aldı.

Program, Naim Süleymanoğlu'nun kabri başında yapılan saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Ardından Türkiye Halter Federasyonu başkanı Talat Ünlü konuşmasını gerçekleştirdi. Daha sonra Süleymanoğlu’nun kabri başında Arnavutköy Kardeşler Camii İmam Hatibi Mahfuz Baka tarafından Kur’an-ı Kerim okundu ve dualar edildi. Anma programı kapsamında Arnavutköy Belediyesi tarafından Naim Süleymanoğlu'nun kabrinde lokma dağıtıldı.

THF Başkanı Talat Ünlü, açıklamasında Naim Süleymanoğlu'nun Türk halterini zirveye taşıyan bir figür olduğunu vurgulayarak, "Sayısız olimpiyat, dünya ve Avrupa şampiyonlukları bulunan bir sporcumuzdu. Türkiye'de halter, Naim'le zirveye çıkmıştır. Efsane ve dünyanın en iyi haltercisi, bu branşta gelmiş geçmiş en iyi sporcu. Şahsiyetiyle, yaşantısıyla, başarılarıyla gençlere ekol olmuş bir sporcu. Elbette Naim'i burada anlatmaya kelimeler, cümleler ve zaman yetmez. 50 yıllık hayatında çok güzel spor yaşantısı oldu ama aramızdan erken ayrıldı." şeklinde konuştu.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
EROKSPOR KENDİ SAHASINDA KAYBETMİYOR
EROKSPOR KENDİ SAHASINDA KAYBETMİYOR
Yayalar’ı Ankara Caddesi’ne bağlayan sokak genişletiliyor
Yayalar’ı Ankara Caddesi’ne bağlayan sokak genişletiliyor