Advert
Advert
en iyi casino siteleri

EROKSPOR EVİNDE DÖRT KÖŞE

Esenler Erokspor, ikinci yarıda bulduğu gollerle rakibini 4-0’lık net bir skorla geçti. Puanını 56 yapan sarı yeşilliler, 12. haftadan beri devam eden liderliğini sürdürdü.

EROKSPOR EVİNDE DÖRT KÖŞE
EROKSPOR EVİNDE DÖRT KÖŞE Anadolu Havadis

2023-2024 sezonu TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Esenler Erokspor, Hes İlaç Afyonkarahisar Kulübü’nü konuk etti. Esenler Stadyumu’nda oynanan karşılaşmada ilk yarı golsüz eşitlikle sona erdi. İkinci yarıya istekli başlayan sarı yeşilliler, 66. dakikada Maksut Taşkıran’ın golüyle 1-0 öne geçti. 80. dakikada Maksut Taşkıran bir kez daha sahneye çıktı. Kendisinin ve takımının ikinci golüne imzayı attı. İkinci golün hemen ardından bu sefer sahneye Mustafa Pektemek çıktı ve 82. dakikada takımına 3-0’lık üstünlüğe taşıdı. Maçın kapanış golü uzatma dakikalarında Serdar Cansu’dan geldi. Rakibini ikinci yarıda bulduğu 4 golle geçen Erokspor, puanını 56’ya çıkardı ve liderliğini sürdürdü.

RAKİP DİYARBEKİR SPOR

Esenler Erokspor, 18 Şubat 2024 Pazar günü Diyarbekir Spor’a konuk olacak. Diyarbakır Stadyumu’nda gerçekleşecek karşılaşma, saat 14.00’da başlayacak.

2023-2024 TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta 25. haftada oynanan maçlar sonrası oluşan puan durumu ise şöyle: 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
EROKSPOR KENDİ SAHASINDA KAYBETMİYOR
EROKSPOR KENDİ SAHASINDA KAYBETMİYOR
Yayalar’ı Ankara Caddesi’ne bağlayan sokak genişletiliyor
Yayalar’ı Ankara Caddesi’ne bağlayan sokak genişletiliyor