Advert
Advert
en iyi casino siteleri

5 Bin Çocuk Sporla Tanıştı

Pendik Belediyesinin Haziran ve Eylül ayları arasında ücretsiz olarak düzenlediği Yaz Spor Okulundan yaklaşık 5 bin öğrenci yararlandı. Toplam 6 branşta gerçekleşen spor okulunda en çok talep yüzme kursuna oldu.

5 Bin Çocuk Sporla Tanıştı
5 Bin Çocuk Sporla Tanıştı Anadolu Havadis

Pendik Belediyesinin her sene düzenlediği Yaz Spor Okulu, bu yıl da çocukları spora doyurdu. Haziran ve Eylül ayları arasında yüzme, basketbol, voleybol, masa tenisi, güreş ve tekvando branşlarında düzenlenen Yaz Spor Okulundan toplam 4 bin 787 çocuk yararlandı.

Esenler Mahallesi Şehit Yalçın Aran Spor Kompleksi, Yeşilbağlar Novipazar Spor Kompleksi, Dolayoba Spor Kompleksi, Sülüntepe Mahallesi Şehit Burhan Öner Spor Kompleksi ve Hamid Aytaç Kültür Merkezi`nde ücretsiz verilen spor eğitimleri, 6-15 yaş aralığındaki çocuklara yönelik 3 dönem halinde verildi.

En çok talep yüzme kursuna oldu

Toplam 6 branşta gerçekleşen Yaz Spor Okulunda en çok talep yüzme kursuna oldu. Yüzme kursundan 2 bin 739 çocuk yararlandı. Yüzmeyi 927 kayıtla basketbol ve 555 kayıtla tekvando takip etti. Ata sporu güreşe ilgi her geçen yıl artıyor. Bu yıl 375 çocuk güreş sporuyla tanıştı. Masa tenisini 148, voleybolu ise 43 çocuk öğrendi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
EROKSPOR KENDİ SAHASINDA KAYBETMİYOR
EROKSPOR KENDİ SAHASINDA KAYBETMİYOR
Yayalar’ı Ankara Caddesi’ne bağlayan sokak genişletiliyor
Yayalar’ı Ankara Caddesi’ne bağlayan sokak genişletiliyor